Joris Coonen

Cosmetisch arts , werkzaam bij 1 kliniek

82
Geweldig 63 reviews

Boek een vrijblijvend consult

Doe geheel vrijblijvend een aanvraag voor een consult. Kies een gewenste dag en behandeling.

De specialist neemt dan contact met jou op om het consult te plannen. Zo simpel is het.

Over Joris Coonen

Joris Coonen is werkzaam bij: Coonen Kliniek. Ben je op zoek naar een arts? Joris Coonen heeft een berekende score van een 8,2 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Botox, Chemische peeling, Cryolipolyse, Fillers, Liquid Facelift en Overmatig transpireren .

Joris Coonen heeft op dit moment 63 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 8,2. De laatste review is geplaatst op 29 juni 2019. Anonieme gebruiker gaf deze arts een 3,1 voor de behandeling: Botox. Heb jij ook een ervaring met Joris Coonen? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder

Beoordelingen van Joris Coonen

  • 8,4Telefonische bereikbaarheid
  • 8,2Klantvriendelijkheid
  • 8,2Het consultgesprek
  • 8,2Deskundigheid medische staf
  • 8,2De behandeling
  • 8,3Persoonlijke service
31
29 juni 2019 Botox
“ verschrikkelijke ervaring ” Anonieme gebruiker

verschrikkelijke behandeling. Mijn klachten waren niet gehoord, ook niet na de behandeling. Ik denk ook dat de botox was te oud.

98
17 mei 2019 Fillers
“ Lipfillers ” Bente

Twee maanden geleden voor het eerst fillers in mijn lippen laten spuiten door dr. Joris Coonen. Joris Coonen is uiterst professioneel en stelt je…

10
21 februari 2019 Fillers
“ Lipfiller ” Natasja

Ondanks dat ze wat uitliepen werd er toch alle tijd voor mij genomen. Heel vriendelijk en een duidelijke uitleg! Niks over de top qua fillers... beter…