Botox ervaringen The Body Clinic Amsterdam

Gesorteerd op

.

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
90
19 juli 2018 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Super goed en ik ben heel tevreden en raad het ook mijn vrienden aan!

90
19 juli 2018 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Nicolr

Ik kom al 8 jaar bij deze clinic omdat ik weet dat er deskundig gewerkt wordt. Ik neem geen risico wat betreft botox met prijsvechters.

10
13 juli 2018 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Sabine

Zeer klantvriendelijk. Deskundig advies. Resultaat is verbluffend!

99
12 juli 2018 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Great results from this clinic! Sometimes it is difficult to book an appointment due to the clinic being very busy.

79
12 juli 2018 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Prettige kliniek. Klantvriendelijk en deskundig advies

88
02 juli 2018 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Erg mooi gedaan rond de ogen. Minder wallen.

99
29 juni 2018 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Barbara

Zeer deskumdig advies bij een assymetrische webkbrauw . Botox behandelimg om de hangende wenkbrauw te liften . Heel mooi gelukt .

10
22 juni 2018 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Rustige deskundige uitleg en uitvoering. Er wordt goed geluisterd naar je wensen. Dit is mn 3e kliniek, maar hier blijf ik.

10
04 juni 2018 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Deskundig, prettig in de omgang. Luistert goed naar mijn wensen; past botox toe voor natuurlijk resultaat.

10
28 mei 2018 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Ik ben heel blij. Het is heel natuurlijk geworden. Bovendien vind ik het superfijn om niet steeds tr fronzen, mijn gezicht is meer ontspannen wat oon…