The Body Clinic

90
Geweldig Bekijk 1338 reviews

The Body Clinic heeft twee privéklinieken, waarvan een in Amsterdam (Stadionbuurt, Achillesstraat 85) en een in Duiven (vlakbij Arnhem, Ploenstraat 30). Onze kliniek in Amsterdam is nu ook op zaterdag open! U kunt bij ons terecht voor rimpelbehandelingen, fillers, botox, liquid facelift, huidverjonging, huidverbetering, peelings, skinboosters, behandeling tegen overmatig zweten en de producten van Zein Obagi. Bel nu voor een gratis consult: 020 4638668.

Wij staan voor een natuurlijk resultaat! The Body Clinic gebruikt alleen tijdelijke rimpelvullers op basis van lichaamseigen stof hyaluronzuur die al een geruime tijd op de markt zijn, waarvan de veiligheid reeds bewezen is en die een subtiel, natuurlijk resultaat geven. Wij gebruiken bij voorkeur in de eerste behandeling iets minder product en doen een touch-up behandeling tijdens de controle afspraak. Dit om een natuurlijk resultaat te kunnen garanderen. Op de meeste behandelingen geldt een resultaat garantie.

Er zijn vier artsen bij ons werkzaam: Drs Bart Biermans, Drs Monique Dikrama, Drs Geretta Hoogedoorn en Drs Leonie De Noo.Bart Biermans en Monique Dikrama zijn lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde). Al onze artsen zijn BIG geregistreerd.Onze artsen zijn als beste getest door de Consumentenbond en hebben al meer dan 11 jaar ervaring in de cosmetische geneeskunde.De artsen van The Body Clinic zijn liquid facelift specialisten. Wij bieden een liquid facelift aan tegen sterk concurrerende prijzen.

Wij zorgen ervoor dat uw uiterlijk weer in harmonie is met uw innerlijk.

U kunt een gratis consult inplannen met een van onze artsen in onze kliniek via 020-4638668 of via de stel een vraag button.

Lees verder

Contactgegevens

The Body Clinic

Vestigingen (klinieken)

The Body Clinic Amsterdam Amsterdam Bekijk kliniek
The Body Clinic Duiven Duiven Bekijk kliniek

Beoordelingen van The Body Clinic

  • 8,7Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
10
14 maart 2019 Botox
“ Heel tevreden met het resultaat ” Linda

Door de goede en vriendelijke service voelde ik mij erg op mijn gemak. De arts luisterde goed naar mijn wens en ik ben zeer tevreden met het…

10
14 maart 2019 Botox
“ Gewoon heel goed. ” Elizabeth

Heel ervaren, deskundig, prettige sfeer en er wordt je beslist niets opgedrongen. Je voelt je hier in goede handen.

10
12 maart 2019 Fillers
“ Heel goed en natuurlijk ” Anonieme gebruiker

Ik ben heel blij en tevreden met de fillerbehandeling. Voorheen dachten mensen vaak dat ik heel slecht had geslapen. Nu met de fillers krijg ik…