The Body Clinic

90
Geweldig Bekijk 1255 reviews

The Body Clinic heeft twee privéklinieken, waarvan een in Amsterdam (Stadionbuurt, Achillesstraat 85) en een in Duiven (vlakbij Arnhem, Ploenstraat 30). Onze kliniek in Amsterdam is nu ook op zaterdag open! U kunt bij ons terecht voor rimpelbehandelingen, fillers, botox, liquid facelift, huidverjonging, huidverbetering, peelings, skinboosters, behandeling tegen overmatig zweten en de producten van Zein Obagi. Bel nu voor een gratis consult: 020 4638668.

Wij staan voor een natuurlijk resultaat! The Body Clinic gebruikt alleen tijdelijke rimpelvullers op basis van lichaamseigen stof hyaluronzuur die al een geruime tijd op de markt zijn, waarvan de veiligheid reeds bewezen is en die een subtiel, natuurlijk resultaat geven. Wij gebruiken bij voorkeur in de eerste behandeling iets minder product en doen een touch-up behandeling tijdens de controle afspraak. Dit om een natuurlijk resultaat te kunnen garanderen. Op de meeste behandelingen geldt een resultaat garantie.

Er zijn vier artsen bij ons werkzaam: Drs Bart Biermans, Drs Monique Dikrama, Drs Geretta Hoogedoorn en Drs Leonie De Noo.Bart Biermans en Monique Dikrama zijn lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde). Al onze artsen zijn BIG geregistreerd.Onze artsen zijn als beste getest door de Consumentenbond en hebben al meer dan 11 jaar ervaring in de cosmetische geneeskunde.De artsen van The Body Clinic zijn liquid facelift specialisten. Wij bieden een liquid facelift aan tegen sterk concurrerende prijzen.

Wij zorgen ervoor dat uw uiterlijk weer in harmonie is met uw innerlijk.

U kunt een gratis consult inplannen met een van onze artsen in onze kliniek via 020-4638668 of via de stel een vraag button.

Lees verder

Contactgegevens

The Body Clinic

Vestigingen (klinieken)

The Body Clinic Amsterdam Amsterdam Bekijk kliniek
The Body Clinic Duiven Duiven Bekijk kliniek

Beoordelingen van The Body Clinic

  • 8,7Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
91
20 september 2018 Fillers
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Er wordt tijd voor je genomen en goed geluisterd wat je wensen zijn.

94
20 september 2018 Fillers
“ Perfect ” Anonieme gebruiker

Ik ben 34 jaar en kom nu ongeveer een jaar bij de Bodyclinic. Ik heb fillers laten zetten en ben ongelooflijk blij met het resultaat. Het ziet er fris…

10
18 september 2018 Fillers
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Gesprek was heel prettig, vriendelijk personeel, deskundige arts die duidelijk uitleg geeft over behandeling en mogelijke risico’s. Behandeling zelf…