Joost Kroon - Cosmetische Kliniek

Koninginneweg 162-bel, 1075 EG Amsterdam (Nederland)
87
Geweldig 132 reviews

Over Joost Kroon - Cosmetische Kliniek

Welkom op de pagina van Joost Kroon - Cosmetische Kliniek op KliniekErvaringen.nl. Het adres van deze kliniek is Koninginneweg 162 in Amsterdam. Het is één van de klinieken in Amsterdam en heeft een berekende score van 8,7. De berekende score van alle klinieken in Amsterdam is een 8,7. Je kunt bij Joost Kroon - Cosmetische Kliniek terecht voor de volgende behandeling(en): Acne, Botox, Chemische peeling, Couperose, Cryolipolyse, Draadlift, Fillers, Kalknagels - Schimmelnagels, Kincorrectie, Laser behandeling, Laserontharen, Liquid Facelift, Ooglidcorrectie, Overige behandelingen en Wenkbrauwlift

Bij Joost Kroon - Cosmetische Kliniek zijn 2 specialisten werkzaam. Dit zijn: Joost Kroon en Liselotte Pauw. Bij deze specialisten kun je terecht voor de volgende behandeling(en): Acne, Botox, Chemische peeling, Couperose, Cryolipolyse, Draadlift, Fillers, Kalknagels - Schimmelnagels, Kincorrectie, Laser behandeling, Laserontharen, Liquid Facelift, Ooglidcorrectie, Overige behandelingen en Wenkbrauwlift Onderaan deze pagina vind je meer informatie over deze specialisten.

Joost Kroon - Cosmetische Kliniek heeft 132 reviews ontvangen op KliniekErvaringen.nl. De berekende score van deze ervaringen is een 8,7. De laatste beoordeling was een 10 en werd gegeven door Jacco op 03 april 2019 voor de behandeling: Laser behandeling. Heb je ook een ervaring met Joost Kroon - Cosmetische Kliniek? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een review op deze website. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder

Contactgegevens

Joost Kroon - Cosmetische Kliniek Koninginneweg 162 -bel 1075 EG Amsterdam (Nederland)

Werkzame specialisten

Joost Kroon Cosmetisch Arts Bekijk profiel
Liselotte Pauw Huidtherapeute Bekijk profiel

Openingstijden

maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 19:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 19:00
Vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Beoordelingen van Joost Kroon - Cosmetische Kliniek

  • 8,6Telefonische bereikbaarheid
  • 8,6Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,7Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
10
03 april 2019 Laser behandeling
“ Fantastisch resultaat ” Jacco

Echt zeer vakkundig goede uitleg en voorbereiding! Kan het iedereen aanbevelen. Zo blij met het resultaat.

98
20 november 2018 Botox
“ Super ” Anonieme gebruiker

Dokter Kroon is een zeer vriendelijke en kundige arts. Dat hij in zijn vorige functie huisarts is geweest, gaf mij een extra goed gevoel. Dit werd…

94
04 november 2018 Fillers
“ Uitstekend ” Liesbeth

Ik ben al 3 keer behandeld door Joost Kroon, een zeer deskundig arts die heel goed advies geeft. Ik ben enorm blij met het resultaat.