Joost Kroon

Cosmetisch Arts , werkzaam bij 1 kliniek

86
Geweldig Bekijk 156 reviews

Over Joost Kroon

Joost Kroon is werkzaam bij: Joost Kroon - Cosmetische Kliniek. Ben je op zoek naar een arts? Joost Kroon heeft een berekende score van een 8,6 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Botox, Chemische peeling, Couperose, Draadlift, Fillers, Kincorrectie, Laserontharen, Liquid Facelift, Littekencorrectie, Overige behandelingen, Overmatig transpireren , Vet wegvriezen en Wenkbrauwlift.

Joost Kroon heeft op dit moment 156 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 8,6. De laatste review is geplaatst op 04 november 2018. Liesbeth gaf deze arts een 9,4 voor de behandeling: Fillers. Heb jij ook een ervaring met Joost Kroon? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder

Keurmerken

nvcg
nvvcc

Werkzaam bij klinieken

Joost Kroon - Cosmetische Kliniek Amsterdam Bekijk kliniek

Beoordelingen van Joost Kroon

  • 8,6Telefonische bereikbaarheid
  • 8,6Klantvriendelijkheid
  • 8,6Het consultgesprek
  • 8,6Deskundigheid medische staf
  • 8,6De behandeling
  • 8,6Persoonlijke service
94
04 november 2018 Fillers
“ Uitstekend ” Liesbeth

Ik ben al 3 keer behandeld door Joost Kroon, een zeer deskundig arts die heel goed advies geeft. Ik ben enorm blij met het resultaat.

93
03 oktober 2018 Botox
“ Fantastisch! ” Tom

Ik heb al jaren last van overmatig zweten onder de oksels. Joost adviseerde mij een botox-behandeling. 2 weken geleden heb ik mij laten behandelen en…

10
28 september 2018 Fillers
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Het prettige aan Joost vind ik dat hij te allen tijde een natuurlijk resultaat zal nastreven en dicht bij jouw wensen blijft, hij zal je niets…