Joost Kroon

Cosmetisch Arts , werkzaam bij 1 kliniek

86
Geweldig 157 reviews

Over Joost Kroon

Joost Kroon is werkzaam bij: Joost Kroon - Cosmetische Kliniek. Ben je op zoek naar een arts? Joost Kroon heeft een berekende score van een 8,6 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Botox, Chemische peeling, Couperose, Cryolipolyse, Draadlift, Fillers, Kincorrectie, Laserontharen, Liquid Facelift, Littekencorrectie, Overige behandelingen, Overmatig transpireren en Wenkbrauwlift.

Joost Kroon heeft op dit moment 157 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 8,6. De laatste review is geplaatst op 20 november 2018. Anonieme gebruiker gaf deze arts een 9,8 voor de behandeling: Botox. Heb jij ook een ervaring met Joost Kroon? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder

Keurmerken

nvcg
nvvcc

Werkzaam bij klinieken

Joost Kroon - Cosmetische Kliniek Amsterdam Bekijk kliniek

Beoordelingen van Joost Kroon

  • 8,5Telefonische bereikbaarheid
  • 8,5Klantvriendelijkheid
  • 8,5Het consultgesprek
  • 8,6Deskundigheid medische staf
  • 8,6De behandeling
  • 8,6Persoonlijke service
98
20 november 2018 Botox
“ Super ” Anonieme gebruiker

Dokter Kroon is een zeer vriendelijke en kundige arts. Dat hij in zijn vorige functie huisarts is geweest, gaf mij een extra goed gevoel. Dit werd…

94
04 november 2018 Fillers
“ Uitstekend ” Liesbeth

Ik ben al 3 keer behandeld door Joost Kroon, een zeer deskundig arts die heel goed advies geeft. Ik ben enorm blij met het resultaat.

93
03 oktober 2018 Botox
“ Fantastisch! ” Tom

Ik heb al jaren last van overmatig zweten onder de oksels. Joost adviseerde mij een botox-behandeling. 2 weken geleden heb ik mij laten behandelen en…