Borstlift ervaringen Esthetisch Centrum Jan van Goyen

Gesorteerd op

.

  • 8,6Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
10
24 april 2019 Borstlift
“ Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Borstlift) ” I

Goede arts met hart voor patiënten op de goede plaats, en goede resultaten.

98
17 april 2019 Borstlift
“ Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Borstlift) ” Anonieme gebruiker

Top chirurg, goede nazorg.

10
19 februari 2019 Borstlift
“ Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Borstlift) ” Monique

Erg vriendelijk personeel, bekwame arts ook heel vriendelijk + zeer tevreden met resultaat tot nu toe (2 weken)

89
19 februari 2019 Borstlift
“ Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Borstlift) ” Ramona

Fijne kliniek met deskundige en vriendelijke medewerkers. Je kan altijd terecht met vragen en bij twijfel mag je altijd langskomen. Erg…

92
19 februari 2019 Borstlift
“ Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Borstlift) ” Anonieme gebruiker

Ik ben ontzettend blij dat ik heb gekozen voor deze kliniek. Behulpzaam en vriendelijk personeel en zij zorgen voor een prachtig resultaat.

98
27 oktober 2018 Borstlift
“ Erg zorgvuldig ” Anonieme gebruiker

Een van de meest empathische artsen welke ik ooit heb gesproken. Zorgvuldig, correct en schetst juiste verwachting. Zeer tevreden met eindresultaat.

92
15 juni 2018 Borstlift
“ Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Borstlift) ” Maggy

Goede voorlichting over deze behandeling .

10
25 november 2016 Borstlift
“ Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Borstlift) ” Jacqueline

Prachtig resultaat, helemaal geen pijn gehad. Hele fijne kliniek zorgzaam personeel.

86
30 juni 2014 Borstlift
“ Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Borstlift) ” L de Leeuw-Lelyveld

borstlift was duur voor mij flink sparen maar ben super blij met het resultaat,dankzij dr,Tan, als ik het geld had gehad had ik het beslist eerder…