Gijs van Selms

Plastisch chirurg , werkzaam bij 1 kliniek

81
Geweldig Bekijk 9 reviews

Over Gijs van Selms

Na zijn militaire dienst (Marine) startte hij met zijn chirurgische opleiding in het Clara Ziekenhuis in Rotterdam, die hij afrondde in 1989. Vervolgens stapte hij over naar het Dijkzigt Ziekenhuis te Rotterdam, waar hij onder de supervisie van prof. dr. J. van der Meulen werkte. Vanaf 1992 is Gijs van Selms werkzaam in het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis in Amsterdam en in het Esthetisch Centrum Amsterdam.

Gijs van Selms is plastisch chirurg in de breedste zin van het woord, met als aandachtsgebieden alle aspecten van de borstchirurgie (borstvergroting, borstverkleining, borstreconstructie, symmetriecorrectie), liposuctie onder locale verdoving (tumescente liposculptuur) en de buikwandcorrectie.

Gijs van Selms is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie en de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie.

Lees verder

Keurmerken

nvepc
nvpc

Werkzaam bij klinieken

Esthetisch Centrum Jan van Goyen Amsterdam Bekijk kliniek

Beoordelingen van Gijs van Selms

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,1Klantvriendelijkheid
  • 8,1Het consultgesprek
  • 8,1Deskundigheid medische staf
  • 8,1De behandeling
  • 8,1Persoonlijke service
10
05 januari 2019 Borstverkleining
“ Veel mooier dan verwacht! ” Sophie

Naast de zeer professionele en zorgzame verplegers (en artsen en medewerkers) die er alles aan hebben gedaan om mij niet alleen de beste zorg te…

99
28 oktober 2018 Borstprothesewissel
“ Zeer tevreden ” Anonieme gebruiker

Vanaf het eerste telefoontje enorm goed geholpen. Zeer vriendelijke en kundige chirurg. Assistenten en verpleegkundigen betrokken en lief. Alleen maar…

99
29 augustus 2018 Borstprothesewissel
“ Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Borstprothesewissel) ” Elly

Je krijgt zeer uitgebreid informatie. Aan de telefoon een zeer vriendelijke en behulpzame assistente. Telefonisch nazorg.