Ervaring bij Zorgpraktijk Avenue Carnisse

Beoordeling Ooglidcorrectie

37

“Slechte begeleiding en behandeling. ”

Voor 1100€ een boven ooglid correctie laten doen, resultaat is slecht en de nazorg is een lachertje, kreeg een ijsklont in mijn hand om te koelen oh ja en koffie. Verder keek niemand naar mij om, heb zelf maar gevraagd aan een meisje wat er zat wat ik wel en niet mocht doen. Zag thuis al dat de ooghoeken een vel naar beneden hadden, terwijl áls het gelift is hoort dat zeker niet.
Terug om de hechtingen eruit te laten halen, waar ik bang voor was werd waarheid, de ooghoeken hingen naar beneden. Ach dat is vocht dat komt wel goed, en 1 hechting brak af ach geen probleem gebeurd ook met hersenoperatie dan blijven de hechtingen ook zitten??? Ik hoefde ook niet meer terug te komen!!! Nou dus wel, ben met míjn zoon terug gegaan en ik was zo boos en teleurgesteld want de ooghoeken waren gewoon niet goed. Maar niets was waar wat ik ook zei, ook niet over de nazorg die was perfect?? Ik heb nu een nieuwe afspraak staan op 1 februari met een plastische chirurg in het ziekenhuis want ik schaam me héél erg hoe ik er nu uitziet. Hij heeft nooit meer contact opgenomen met mij, en nadat een korst eraf viel voelde ik een draad hangen boven mijn oog, dat was dus die hechting die ik er maar zelf heb uitgetrokken.
Voor 1100€ verwacht je toch iets meer, want je denk toch het zijn mijn ogen dus dan maar naar een goede?? De plastische chirurg in het ziekenhuis vond het een waanzinnig bedrag, maar ja dat kwam te laat. Want nu moet ik de volgende operatie om het te laten corrigeren ook zelf betalen. Je denk dit gebeurt mij niet, nou dus wel........

H
HA

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 7,0Klantvriendelijkheid
  • 6,0Het consultgesprek
  • 3,0Deskundigheid medische staf
  • 3,0De behandeling
  • 2,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
HA beveelt deze kliniek niet aan

04 januari 2022

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder