Ervaring bij Visus Haarkliniek

Beoordeling Haartransplantatie

78

“Half jaar na transplantatie een goed resultaat”

Bij het consultgesprek een goed en duidelijk verhaal gekregen van de betreffende arts. Hierbij de mogelijkheden besproken en is o.a. aan de hand van een kleine camera + scherm waarop je kunt meekijken de dichtheid van je haren te zien. Wat ik achteraf wel miste tijdens het consult, was een wat exactere bepaling tot waar de nieuwe haarlijn zou komen. Dit werd pas duidelijker op de dag van de transplantatie. De voorgeschreven medicatie die je bij de apotheek kunt ophalen zouden geen extra kosten zijn werd gezegd. Dit was wel het geval, zo'n 45euro.

De dag van de transplantatie was goed geregeld. De genoemde verdovingen zouden voelen 'als een ei die kapot getikt wordt op je hoofd'. Dit was niet het geval, dit was wel aanzienlijk pijnlijker. Na plaatsen verdovingen verder nergens hinder ondervonden gedurende de ingreep.

De dag na de ingreep langs geweest voor de 1e controle. Hier werd onnodig/onterecht bij mij voor paniek gezorgd door een van de 'assistenten' dat ik aan de wondjes zou hebben gezeten met als gevolg dat er geplaatste haarzakjes verloren zouden zijn gegaan. Dit werd later door de arts zelfs ontkracht. Beter dan even niks zeggen en direct de arts raadplegen. De was instructie was duidelijk, wel veel mensen in 1 ruimte. Dit niet als prettig ervaren, te druk.

De controle na 1 maand en 6 maanden was verder prima. Het haar groeit goed en ik ben erg tevreden met het voorlopige resultaat. Persoonlijk was het wel prettiger geweest als de arts die het consult heeft gedaan, ook de controles naderhand doet en niet een ander (minder specialistisch overkomende) collega.

A
Anonieme gebruiker

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 7,0Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 7,0Deskundigheid medische staf
  • 8,0De behandeling
  • 7,0Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

06 april 2021

Vergelijkbare beoordelingen van Visus Haarkliniek

88
10 december 2021 Haartransplantatie
“ Consult ” Anonieme gebruiker

Geweest voor een vrijblijvend consult.

95
16 december 2020 Haartransplantatie
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Van intake tot laatste consult was het in alle opzichten perfect! Ook de dag van de behandeling was zeer aangenaam. Ontspannen sfeer en professionele…

10
21 juli 2020 Haartransplantatie
“ Boven verwachting goed resultaat. ” Patrick

Behandeling, service, bereikbaarheid, prijs alles was top. Ik beveel iedereen Visus haarkliniek aan. Ik ben tevreden over het resultaat.