Visus Haarkliniek

Turfweg 79, 3065 AJ Rotterdam (Nederland)
83
Geweldig Bekijk 12 reviews

Over Visus Haarkliniek


De eerste kliniek in Nederland die met het meest ervaren team en de nieuwste technologie, de Artas robotarm, haartransplantaties verricht.

Visus Haarkliniek is gevestigd in Rotterdam. Wij transplanteren haar met de ‘Artas Robotic FUE techniek’ of de ‘Micro FUE techniek’, de nieuwste en de beste technologie. Naast de chirurgische behandelingen, biedt Visus Haarkliniek ook verschillende niet-chirurgische behandelingen aan om haaruitval tegen te gaan en haargroei te stimuleren. Daarbij kunt u denken aan lasertherapie, het injecteren van plasma in uw hoofdhuid of het tatoeëren op uw hoofdhuid om een stoere look van afgeschoren haar te creëren.

Gratis en vrijblijvend vooronderzoek, 3D-simulatie
Ons medisch team is zeer deskundig. Samen hebben ze al meer dan 24.000.000 haarzakjes en 64.800.000 haren getransplanteerd… We geven middels onze 3D-simulatieprogramma u van tevoren een weergave van het eindresultaat. Wij garanderen u wat we van tevoren beloven.
Laat onze dermatoloog uw kaalheidsproblemen analyseren en u van een vrijblijvend advies voorzien. Tijdens het vooronderzoek nemen wij altijd ruim de tijd voor u om de beste optie voor uw persoonlijke situatie te bepalen. Daarbij wordt te allen tijde rekening gehouden met uw wensen en verwachtingen. De aangeboden behandelingen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Laagste prijsgarantie
Onze visie is om zoveel mogelijk mensen te helpen die last hebben van haarverlies en kaalheidsproblemen. Wij vinden dan ook dat de beste technologie beschikbaar en betaalbaar moet zijn voor iedereen. Als u elders een lagere prijs weet te krijgen voor dezelfde behandeling geven wij u 100 euro korting bovenop dat bedrag.

Levenslange groeigarantie
De haarzakjes die wij transplanteren, zijn afkomstig uit het gebied dat altijd haren blijft produceren. Wanneer haren uit dit gebied naar een ander deel van het lichaam worden getransplanteerd blijven ze levenslang groeien op hun nieuwe plek. Wij garanderen daarom een blijvend resultaat.

Comfortabele behandeling, naaldvrije verdoving
Voordat we aan een behandeling starten wordt uw hoofdhuid verdoofd. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een zogenaamde ‘Comfort-in’ naaldvrije injectieapparaat. Door gebruik te maken van dit moderne apparaat, beperken wij de pijn in het anesthesieproces tot een minimum. Er worden géén naalden gebruikt.
U zult zich tijdens de behandeling op uw gemak voelen, dankzij ons all-in-one entertainment systeem. U krijgt daarbij een speciale bluetooth-headset met ‘noise cancellation’, zodat u maximaal kunt genieten van Netflix tot Spotify, Youtube en PlayStation

Lees verder

Contactgegevens

Visus Haarkliniek Turfweg 79 3065 AJ Rotterdam (Nederland)

Behandelingen bij Visus Haarkliniek

Werkzame specialisten

Helaas, bij ons zijn er nog geen werkzame bekend

Openingstijden

maandag 09:00 - 17:00
dinsdag 09:00 - 17:00
woensdag 09:00 - 17:00
donderdag 09:00 - 17:00
vrijdag 09:00 - 17:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Beoordelingen van Visus Haarkliniek

  • 8,3Telefonische bereikbaarheid
  • 8,3Klantvriendelijkheid
  • 8,3Het consultgesprek
  • 8,3Deskundigheid medische staf
  • 8,3De behandeling
  • 8,3Persoonlijke service
98
11 september 2018 Haartransplantatie
“ Zeer professionele organisatie ” Peter

Een zeer professionele organisatie, voorzorg en aandacht op persoonlijke niveau. Een juiste intake van A t/m Z met duidelijke resultaten. Voorlichting…

10
30 augustus 2018 Haartransplantatie
“ Uitstekend ” Martin

Vanaf het allereerste contact met Visus haarkliniek voel je bij visus op je gemak klantvriendelijkheid professionaliteit en ze nemen alle tijd voor je…

10
31 juli 2018 Haartransplantatie
“ Beoordeling Visus Haarkliniek (Behandeling: Haartransplantatie) ” Ercan

Van A tot Z helemaal perfect! De behandelende arts en haar team waren fantastisch! Visus Haarkliniek is een echte aanrader.