Visus Haarkliniek

Turfweg 79, 3065 AJ Rotterdam (Nederland)
86
Geweldig 20 reviews

Over Visus Haarkliniek


De eerste kliniek in Nederland die met het meest ervaren team en de nieuwste technologie, de Artas robotarm, haartransplantaties verricht.

Visus Haarkliniek is gevestigd in Rotterdam. Wij transplanteren haar met de ‘Artas Robotic FUE techniek’ of de ‘Micro FUE techniek’, de nieuwste en de beste technologie. Naast de chirurgische behandelingen, biedt Visus Haarkliniek ook verschillende niet-chirurgische behandelingen aan om haaruitval tegen te gaan en haargroei te stimuleren. Daarbij kunt u denken aan lasertherapie, het injecteren van plasma in uw hoofdhuid of het tatoeëren op uw hoofdhuid om een stoere look van afgeschoren haar te creëren.

Gratis en vrijblijvend vooronderzoek, 3D-simulatie
Ons medisch team is zeer deskundig. Samen hebben ze al meer dan 24.000.000 haarzakjes en 64.800.000 haren getransplanteerd… We geven middels onze 3D-simulatieprogramma u van tevoren een weergave van het eindresultaat. Wij garanderen u wat we van tevoren beloven.
Laat onze dermatoloog uw kaalheidsproblemen analyseren en u van een vrijblijvend advies voorzien. Tijdens het vooronderzoek nemen wij altijd ruim de tijd voor u om de beste optie voor uw persoonlijke situatie te bepalen. Daarbij wordt te allen tijde rekening gehouden met uw wensen en verwachtingen. De aangeboden behandelingen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Laagste prijsgarantie
Onze visie is om zoveel mogelijk mensen te helpen die last hebben van haarverlies en kaalheidsproblemen. Wij vinden dan ook dat de beste technologie beschikbaar en betaalbaar moet zijn voor iedereen. Als u elders een lagere prijs weet te krijgen voor dezelfde behandeling geven wij u 100 euro korting bovenop dat bedrag.

Levenslange groeigarantie
De haarzakjes die wij transplanteren, zijn afkomstig uit het gebied dat altijd haren blijft produceren. Wanneer haren uit dit gebied naar een ander deel van het lichaam worden getransplanteerd blijven ze levenslang groeien op hun nieuwe plek. Wij garanderen daarom een blijvend resultaat.

Comfortabele behandeling, naaldvrije verdoving
Voordat we aan een behandeling starten wordt uw hoofdhuid verdoofd. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een zogenaamde ‘Comfort-in’ naaldvrije injectieapparaat. Door gebruik te maken van dit moderne apparaat, beperken wij de pijn in het anesthesieproces tot een minimum. Er worden géén naalden gebruikt.
U zult zich tijdens de behandeling op uw gemak voelen, dankzij ons all-in-one entertainment systeem. U krijgt daarbij een speciale bluetooth-headset met ‘noise cancellation’, zodat u maximaal kunt genieten van Netflix tot Spotify, Youtube en PlayStation

Lees verder
Visus Haarkliniek Turfweg 79 3065 AJ Rotterdam (Nederland)

Helaas, bij ons zijn er nog geen werkzame specialisten bekend

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Score van Visus Haarkliniek

  • 8,5Telefonische bereikbaarheid
  • 8,5Klantvriendelijkheid
  • 8,5Het consultgesprek
  • 8,5Deskundigheid medische staf
  • 8,5De behandeling
  • 8,5Persoonlijke service

Beoordelingen van Visus Haarkliniek

10
13 januari 2020 Haartransplantatie
“ Kundige Kliniek ” B

Ik ben zeer tevreden van het begin tot het eind. Een zeer kundige kliniek die weet wat belangrijk is voor de cliënten.. hartelijk dank nogmaals voor…

89
13 januari 2020 Haartransplantatie
“ Een super fijne kliniek ” Reggie

Een hele goede ervaring gehad tijdens en na mijn behandeling bij Visus Haarkliniek. Ze zijn super duidelijk in wat je kan verwachten en zorgen…

10
03 september 2019 Haartransplantatie
“ Prima ” P.R.M