Ervaring bij Velthuis kliniek

Beoordeling Buikwandcorrectie

99

“Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Buikwandcorrectie)”

Om mijn zwangerschapsprofiel te reduceren kwam ik terecht bij drs. Felicia Smits. Het is nu twee weken geleden dat ik ben geopereerd en ik kan nu al zien dat het resultaat mijn verwachtingen heeft overtroffen. Omdat ik niet meer de jongste ben verwachtte ik wel dat ik een goede verbetering zou krijgen, maar ondanks de vochtophoping die ik logischerwijs nog heb heb ik nu al vrijwel een vlakke strakke buik. EN mijn striae is bijna volledig weg! Dus het resultaat is voor mij boven verwachting, echt top! Tijdens het 1 uur durende intake gesprek heeft Felicia Smits alle tijd voor mij genomen om met mij de mogelijkheden te bespreken en heel goed uit te leggen wat de behandeling in hield. Tijdens de opname heb ik haar vriendelijkheid en geduld ook weer mogen ervaren. Alle angst voor eventuele narigheid is bij mij weggenomen, trouwens ook door het voltallige team van Velthuis die voor mij op wat voor manier dan ook gezorgd hebben. Van de verpleegkundigen op de Verkoeverkamer, de anesthesisten in de OK ruimte, en de verpleegkundigen die dienst hadden tijdens mijn verblijf op de nacht op de kliniek. Helemaal verrast was ik met de 'champagne' (alcoholvrij) waar de avond verpleging mee aan kwamen zetten om te proosten op een spoedig herstel! Velthuis kliniek krijgt van mij een dikke tien! Als ik weer iets wil laten doen dan ga ik weer naar Felicia Smits. Een vrouw die vrouwen echt begrijpt en heel veel plezier heeft in haar werk!

A
Anonieme gebruiker

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

25 juli 2018

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Velthuis kliniek

99
14 maart 2024 Buikwandcorrectie
“ Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Buikwandcorrectie) ” M.B

Een deskundige kliniek met professioneel personeel die zorgen van een top behandeling en heb een goede ervaring met de kliniek.

10
12 februari 2024 Buikwandcorrectie
“ Uitstekend ” Marjory

Vanaf het consult een goed gevoel bij laura Zaal. Na toch wel angst gevoelens over de operatie telefonisch contact gehad met de chirurg. Zij is heel…

95
01 december 2023 Buikwandcorrectie
“ Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Buikwandcorrectie) ” Jenn

Super behandeling van begin tot einde. Goede uitleg, geruststelling en mooi resultaat. Bedankt dr. Zaal.