Ervaringen Velthuis kliniek

Gesorteerd op

.

  • 8,4Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,8Deskundigheid medische staf
  • 8,8De behandeling
  • 8,8Persoonlijke service
88
20 juli 2020 Borstverkleining
“ Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Borstverkleining) ” Anonieme gebruiker

Dat deze kliniek no nonsense en zeer hoog in kwaliteit is. Dr. Smits en haar team is uniek.

90
20 juli 2020 Borstverkleining
“ Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Borstverkleining) ” Anonieme gebruiker

Persoonlijk, aandacht, efficiënt. Dat is wat Velthuis kliniek Amsterdam voor mij is. De wereld draait om jou zonder wollig te zijn.

90
20 juli 2020 Oorcorrectie
“ Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Oorcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Duidelijke uitleg, nette kliniek en kundig personeel. Ik heb me erg op mijn gemak gevoeld tijdens de operatie met Bart Stubenitsky en zijn team. Zeker…

83
20 juli 2020 Neuscorrectie
“ Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Neuscorrectie) ” Jannita

- Aangesloten aan wensen

97
20 juli 2020 Oorcorrectie
“ Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Oorcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Tevreden met het resultaat, blij dat ik het heb gedaan. Deskundig personeel. Iedereen is vriendelijk.

10
20 juli 2020 Botox
“ Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Met kennis en kunde de behandeling uitvoeren. Ik voelde mij welkom en vertrouwd.

94
20 juli 2020 Neuscorrectie
“ Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Neuscorrectie) ” J

Al het personeel is vriendelijk, stelt je gerust waardoor je je op je gemak voelt. De nazorg en communicatie is ook top!

10
14 juli 2020 Borstlift
“ Perfect ” Linda

Felicia is een erg prettig mens, toegankelijk en zeer deskundig. Ik heb prachtige borsten dankzij haar! Ze is voor en na de operatie heel goed te…

10
07 juli 2020 Borstvergroting
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Erg vriendelijk personeel en professioneel. Arts die eerlijk is en weet wat ze doet!

99
29 juni 2020 Ooglidcorrectie
“ Geweldig ” Miranda

Zeer professioneel, vriendelijk, zorgzaam & relaxed. Van begin tot eind zeer betrokken en duidelijk wat wel en niet mogelijk is en je kan verwachten.