Ervaring bij Van Rosmalen Kliniek Nijmegen

Beoordeling Chemische peeling

95

“Beoordeling Van Rosmalen Kliniek Nijmegen (Behandeling: Chemische peeling)”

Achtergrond
Op 10-jarige leeftijd heb ik al een probleemhuid. Van de huisarts had benzoylhydroperoxide gekregen, dit had geen effect. De dermatoloog gaf mij acid a vit-zalf en antibiotica, dit had tijdelijk effect. Er werd mij aangeraden om hevige medicatie te gebruiken, wat mij niet beviel en ik besloot om alternatieven te gaan zoeken. Vervolgens ging ik maar een huidtherapeut die manuele reinigingen uitvoerde. Dit kalmeerde mijn huid min of meer, maar de behandelaar gaf aan dat peelings voor mij zinloos zouden zijn en ik misschien toch medicatie moest overwegen.
Toen besloot ik om zelf uit te zoeken wat effectief zou kunnen zijn voor mijn huid, aangezien ik na 7 jaar lijden van mijn acne af wilde. Peelings leken me vooralsnog een goed idee om uit te proberen. Via internet kwam ik uit op Van Rosmalen Kliniek.

De behandelingen en behandelaar
De behandelingen met de zuren gaven mijn huid een goede boost. De huid vervelde zich, en nadat de schilfers weg waren had mijn huid een glow, de structuur van de huid was zichtbaar egaler, de verkleuringen zijn afgenomen, de huid is ook zeer rustig geworden en er komen maar een paar puistjes terug tijdens ongesteldheid of als ik aan mijn gezicht zit.
De behandelaar is zeer vriendelijk en weet veel van haar vak af. Waar mijn vorige behandelaren bij andere instellingen mij vreemd aankeken als ik ze vertelde over BHA, wist Jolanda van de Van Rosmalen Kliniek precies waar ik het over had. Ook gaf ze goed advies over producten die ik zou moeten gebruiken, dit was gebaseerd op de ingrediënten en de werking ervan. Aan het einde van de eerste behandeling kreeg ik samples mee (Dermaceutic en Skinceuticals).

Conclusie
Ik raad iedereen met acne aan om peelings uit te proberen. Als je in de buurt van Nijmegen of Rotterdam woont, is het zeker de moeite waard om Van Rosmalen Kliniek te bezoeken, al is het alleen al voor de gratis intake met proffesioneel advies.
Daarbij moedig ik iedereen aan om zelf uit te zoeken wat het beste is voor je lichaam en niet klakkeloos advies over te nemen van zogezegde professionals (na 7 jaar een probleemhuid hebben is dit het beste advies dat ik kan geven).

N
Nicole

Kliniek: Van Rosmalen Kliniek Nijmegen

Specialist: Jolanda Terlouw (Huidtherapeute)

Behandeling: Chemische peeling

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 8,0Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Nicole beveelt deze kliniek aan

05 juli 2018

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Van Rosmalen Kliniek Nijmegen

99
30 maart 2019 Chemische peeling
“ Kennis, kunde en Service ” Tamara Hajjo

Hier vind je zowel deskundigheid, als klantvriendelijkheid. Je krijgt eerlijk advies en je kan er terecht voor diverse cosmetische doeleinden. Mijn…

98
03 maart 2018 Chemische peeling
“ Beoordeling Van Rosmalen Kliniek Nijmegen (Behandeling: Chemische peeling) ” Larissa

Super blij met de deskundige hulp en behandelingen. Ik heb erg lange tijd last gehad van acne en daarbij ook littekens. Door de gepersonaliseerde…

10
26 februari 2019 Chemische peeling
“ Zeer kundig en klantvriendelijk, passende behandeling voor acné ” Charlotte

Ik kom een aantal maanden bij de van Rosmalen kliniek, en ik ben zeer tevreden over de service. Samen met mij is gekeken naar het best passende…