Ervaring bij SkinSurgery Clinics

Beoordeling Schaamlipcorrectie

87

“Geweldig”

Op 27 maart een labiacorrectie uit laten voeren bij dr. Amra. Van te voren was ik zenuwachtig, maar ik werd erg gerustgesteld. De eerste nacht erg veel pijn gehad, waardoor ik erg opkeek tegen de rest van het genezingsproces. Maar.... sindsdien is het alleen maar beter gegaan. De pijnstillers die ik mee heb gekregen hielpen erg goed, waardoor ik zo goed als geen pijn heb gehad. Het lastigst was stom genoeg om mijn eigen sokken aan te krijgen, omdat je bij deze beweging de wond voelt trekken.
Tip: zorg echt dat je twee weken thuis kan zijn. Na de eerste week ben ik alleen naar de supermarkt geweest, maar je zult snel moe zijn en meer last krijgen als je je meer inspant. Na twee weken heb ik in principe (bijna) alles veel gemakkelijker kunnen doen.
Tijdens de controle is er een 'na-foto' gemaakt, waarop je kunt zien dat het verschil enorm is. Daar ben ik erg blij mee. Er zitten nu nog twee hechtingen in, de rest zijn al opgelost/eruit gevallen.
Tip: koel echt zoveel mogelijk. Net als het geven van tegendruk (ik heb de hele tijd op mijn bureaustoel gezeten en tijdens het slapen een opgerolde handdoek tussen mijn benen gedrukt. Je zult zien dat dit, ondanks het soms ongemakkelijk voelt, je gaat helpen met de zwelling tegen te gaan. En minder zwelling = minder pijn en sneller herstel.
Tip: Koop zo'n oogmasker waar gel in zit (ik heb het van de HEMA). Dit is eigenlijk precies de vorm van een maandverbandje en kan je in de vriezer leggen. Hiermee koelen is wat mij betreft veel fijner en makkelijker dan met een groot coldpack.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: SkinSurgery Clinics

Specialist: Amra Sabanovic (Cosmetisch arts KNMG)

Behandeling: Schaamlipcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 7,0De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

24 april 2023

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van SkinSurgery Clinics

10
05 maart 2024 Schaamlipcorrectie
“ Uitstekende service ” Anonieme gebruiker

5 januari jl. heb ik een schaamlipcorrectie ondergaan en hierbij ben ik uitstekend geholpen. De behandeling viel mee en pijn heb ik nauwelijks…

10
15 februari 2024 Schaamlipcorrectie
“ Uitstekend top ervaring ” Anonieme gebruiker

Vertelde wat mijn mensen waren voor mij schaamlipcorrectie deze wensen zijn voldaan, Ze staan altijd klaar wanneer je ze nodig heb , hebben de beste…

10
16 april 2024 Schaamlipcorrectie
“ Perfect ” Anonieme gebruiker

Gisteren heb ik bij dokter Amra van Skin+Surgery Clinics in Bergschenhoek een schaamlipcorrectie ondergaan. Ik wilde dit al zo ontzettend lang doen…