Ervaring bij SkinSurgery Clinics

Beoordeling Schaamlipcorrectie

10

“Ontzettend fijne kliniek”

Ik ga een uitgebreid stuk schrijven, want ik vond het zelf heel fijn om gedetailleerde ervaringen te lezen voordat ik zelf de operatie onderging.
De dag van de operatie begon slecht: ik ging per ongeluk naar de vestiging in Bergschenhoek in plaats van in Den Haag. Door de zenuwen van die dag had ik niet goed gekeken naar de afspraakbevestiging. Het resultaat was natuurlijk dat ik veel te laat in Den Haag zou zijn. Maar de geweldige assistentes en de arts Amra Sabanovic van Skin+Surgery zetten alles op alles om mijn afspraak naar later die dag te verplaatsen. Dat was veel gedoe, maar is gelukkig gelukt. Ontzettend fijn en daar ben ik ze heel dankbaar voor. Alleen al hierom zou ik Skin+Surgery aanraden!
De operatie viel me reuze mee. Amra en assistente Naomi waren super vriendelijk. Door de verdovende zalf die ik moest smeren, voelde ik de prikken van de verdoving helemaal niet. Tijdens de operatie voel je dus ook helemaal niets. Ik dutte zelfs soms een beetje in.
De eerste uren na de operatie moet je heel voorzichtig doen. Je hebt natuurlijk een wond, maar door de verdoving voel je er niets van en doe je misschien al snel te veel.
Ik ben thuis meteen op een harde stoel én op een opgerolde handdoek gaan zitten. Er wordt aangeraden om elk uur 10 minuten te koelen, maar ik heb de eerste 4 dagen meer gekoeld dan niet gekoeld. Gewoon omdat dat me goed leek en het de pijn verlichtte. Ik merkte wel dat doordat ik het icepack steeds tegen de wond drukte, het maandverband dat ertussen in zat, steeds vast ging zitten aan de wond. Als ik dan naar de wc ging, moest ik het een beetje lostrekken en dat was pijnlijk en leidde er ook toe dat het steeds weer open ging. Vanaf dag 5 ben ik daarom minder gaan koelen.
Ik heb de eerste week aan één stuk door op een harde stoel gezeten. Het was niet comfortabel, maar ook niet pijnlijker dan liggen. En aangezien er wordt aangeraden op een stoel te zitten, heb ik dat gedaan. Dat maakte wel dat ik de eerste week mentaal erg zwaar vond. Wat doe je de hele dag, zittend op een stoel aan je eettafel? Uiteindelijk heb ik 5 dagen non-stop gepuzzeld en daarmee ging de tijd gelukkig snel voorbij.
Slapen is lastig. Ik ben geen rugslaper maar heb dat 1,5 week wel moeten doen. Een kussen onder je knieholtes helpt!
Qua pijn vond ik het vrij heftig. Ik heb een week lang elke 6 uur paracetamol geslikt en op dag 3 t/m 5 ook nog naproxen erbij. De eerste avond dacht ik: wáárom heb ik hiervoor gekozen? Denk niet dat ik eerder zoveel pijn heb gehad. De dagen daarna (dag 1 en 2) gingen relatief goed, en dag 3 t/m 5 heb ik dus naproxen genomen omdat de pijn toen heviger werd. Vanaf dag 6 heb ik rustig aan een paar uurtjes gewerkt (gewoon thuis op m'n laptop). Vanaf dag 8 heb ik weer volledig gewerkt. Op dag 10 ben ik zelfs weer even naar kantoor gegaan. Ik kon toen eindelijk weer wat langer dan 5 minuten staan zonder pijn. Natuurlijk wel vragen gekregen waarom ik zo raar liep (en gezegd dat ik geopereerd was in m'n buik).
En nu? Het is nu dag 16 na de operatie. Ik draag nog steeds corrigerend ondergoed en maandverband. Ik kan wel weer op mijn zij slapen, met een kussen tussen mijn benen. Ik ga weer naar werk en loop weer bijna normaal. Soms vergeet ik zelfs dat ik nog wel wat voorzichtig moet doen. De wond is ook nog best wel gezwollen, dus het ziet er nog niet mooi uit. Maar dat kan ook wel even duren, heb ik begrepen.
Kortom: hele fijne kliniek en een hele goede arts. Ik voelde me er heel prettig bij. Het herstel is zwaar. Maar het is maar een week erg heftig en daarna heb je voor de rest van je leven iets waar je blij mee bent. Laatste tips: zorg dat je in ieder geval de eerste 5 dagen iemand bij je hebt die nieuwe icepacks, eten en drinken voor je kan pakken. En haal puzzels in huis! ;)

A
Anonieme gebruiker

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

23 februari 2023

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van SkinSurgery Clinics

10
21 september 2019 Schaamlipcorrectie
“ Hele fijne ervaring ” Anonieme gebruiker

Mooie, schone kliniek, gastvrij personeel. Vooraf heel goed de verwachtingen doorgesproken en wat wel en niet realistisch was. De behandeling zelf was…

98
18 december 2022 Schaamlipcorrectie
“ Geweldig!! ” Anonieme gebruiker

Wat een top team! Zij doen er alles voor zodat jij je op je gemak kan voelen en proberen alles waar te maken wat je wensen zijn. Dank jullie wel dat…

10
10 april 2021 Schaamlipcorrectie
“ Fijne en professionele kliniek ” Noa Jade

Fijne en zeer professionele praktijk. Ik ben onwijs goed geholpen door de assistentes en dr Thanya. Ze hebben me tijdens het consult en tijdens de…