Ervaring bij Skin+Surgery Clinics

Beoordeling Lipfillers

10

“Goede keus gemaakt voor deze kliniek”

Over deze kliniek las ik goede reviews, die mij deden besluiten hierheen te gaan. Ik werd heel vriendelijk ontvangen door de receptioniste en al snel geholpen door drs. Amra S. Zij stelt je meteen op je gemak en voor je wensen wordt goed de tijd genomen. Ze geeft daarna haar advies welke behandeling het meest geschikt is daarvoor aan de hand van gemaakte foto's en uitleg over de onderliggende spieren enz. De kosten worden doorgesproken en alle vragen beantwoord. Ik wilde eigenlijk mijn rokerslijntjes laten behandelen, maar na de uitleg dat die veroorzaakt worden door volumeverlies in de lippen, koos ik ervoor haar advies van lipfiller op te volgen. De behandeling verliep vlot en alles werd goed uitgelegd met aandacht voor hoe je het ervaart. Ik kreeg een verzorgende gloss op de lippen en een ice-pack om mee te nemen. Daarna nog een advies voor de nazorg thuis en een e-mail die je nog eens goed door kunt lezen daarover.
Na twee weken wordt er een controle afspraak gepland. Ik wilde geen duck face lippen (ik ben 68) en wat ik er nu van kan zien is het heel natuurlijk en zijn de lijntjes ook minder. Het kan alleen nog maar beter worden.

M
Marjan

Kliniek: Skin+Surgery Clinics

Specialist: Amra Sabanovic (Cosmetisch arts KNMG)

Behandeling: Lipfillers

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Marjan beveelt deze kliniek aan

03 augustus 2023

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Skin+Surgery Clinics

10
06 november 2023 Lipfillers
“ Prachtige, natuurlijk lippen! ” Anonieme gebruiker

Ik heb een lipfiller behandeling gehad bij Drs. Amra. Wat een lieve en kundige arts, begrijpt precies wat ik wil en denkt mee. Zo onwijs blij met het…

10
01 september 2020 Lipfillers
“ Perfect! ” Anne

Het resultaat is precies zoals ik het voor ogen had. De arts is kundig, denkt met je mee en geeft eerlijk advies. Daarnaast heerst er een erg fijne…

10
14 juni 2022 Lipfillers
“ Fijne ervaring & subtiel resultaat ” Anonieme gebruiker

Ondanks de twijfel of ik het wilde doen, ben ik achteraf super blij met het resultaat. Het is subtiel en ook deskundig uitgevoerd.