Ervaring bij Singelberg Kliniek

Beoordeling S-lift / MACS lift

10

“Uitstekend”

Ik was erg angstig voor de ingreep maar ik had na het eerste consult reeds veel vertrouwen in Dr.Oelbrandt. Hij kwam heel professioneel, zelfzeker en eerlijk over, waardoor ik de operatie heb aangedurfd. Momenteel ben ik nog niet volledig hersteld maar voel mij al beter in mijn vel sinds jaren. Mijn gevoel bleek juist, het resultaat heeft mijn verwachtingen zelfs nu reeds overtroffen, Wanneer ik in de spiegel kijk kan ik het zelf amper geloven… en het ziet er volledig natuurlijk uit. Dr. Oelbrandt is een top chirurg en naar mijn gevoel ook iemand die zelf blij wordt van een blije patiënt. Een face-lift is een grote stap en ik kan enkel dankbaar zijn dat ik in de juiste handen ben terecht gekomen.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Singelberg Kliniek

Specialist: Bert Oelbrandt (Plastisch Chirurg)

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

29 januari 2022

Vergelijkbare beoordelingen van Singelberg Kliniek

10
27 juli 2021 Borstverkleining
“ Ik heb een borstverkleining gehad in januari 2021 bij dr. Oelbrandt ” Noemi

Ik heb een borstverkleining gehad in januari bij dr Oelbrandt. Het consultatie gesprek verliep vlot en stelde me gerust. De arts was gemakkelijk…

87
22 juli 2019 Kincorrectie
“ Top! ” Anonieme gebruiker

Ik heb een sliding genioplasty ondergaan en ik ben superblij met het resultaat. Ik had niet verwacht dat het zo een grote verbetering zou zijn.

92
17 april 2022 Borstvergroting
“ Uitstekend ” Betty

De deskundigheid, prive, prijs, vriendelijkheid, mooi resultaat, goed geinformeerd over duur herstel en andere mogelijkheden.