Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

10

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

Eerst op consult geweest bij Diana en mijn wensen besproken. Zij vertelde mij dat ik geen makkelijke borsten heb. Zij gaf als advies dat dr. Hupkens de geschikte plastisch chirurg voor mij was. Gezien mijn wensen "borsten die dicht tegen elkaar aan staan, mooie tepels en van een A cup naar een D of E cup". Zij vertelde mij dat ik bij dr. Hupkens in goede handen ben:)

Na het gesprek had ik een afspraak met dr. Hupkens, hij vertelde mij dat ik tubulaire borsten heb 1ste graad. 50% kans dat mijn tepels mooi zouden worden, hierin was hij eerlijk. Eventueel konden mijn tepels ook gecorrigeerd worden.. Mijn gevoel zij dat het mooi zou worden en eventueel kon de tepelhofcorrectie altijd nog daarna. We hadden besproken dat ik mijn borsten hoog wilde hebben (high profile) en dicht bij elkaar. Hij zou zorgen voor de juiste verhouding en nam mijn wensen mee. Gezien zijn ervaring was ik bij hem in goede handen.

Op de dag van de operatie had ik met dr. Hupkens besproken dat ik toch liever 425 cc wilde ipv 400 cc.

Hiervoor had ik daarover goed nagedacht. De telefoniste van Diana Gabriels had mij verteld dat er ook altijd een iets grotere prothese besteld wordt en ik op de dag van de operatie nog een besluit kon maken.

En dr. Hupkens vertelde mij dat het bij mij nog mooier zou worden.

Nadat ik geopereerd was voelde ik de eerste dagen veel pijn ivm de plaatsing van de prothese dual plane. De telefoniste was er altijd voor mij om mijn vragen te beantwoorden dat vond ik heel fijn!

Het resultaat is erg mooi geworden mooier dan ik had mogen dromen! Diana heel erg bedankt voor je advies. En dr. Hupkens ook heel erg bedankt, je bent een geweldige plastische chirurg!
Groetjes, Liza

L
Liza

Kliniek: Care Clinic Cosmetic Surgery

Specialist: Pieter Hupkens (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Liza beveelt deze kliniek aan

11 maart 2017

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder