Ervaring bij Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

Beoordeling Borstvergroting

10

“Beoordeling Praktijk Gabriels - Diana Gabriels (Behandeling: Borstvergroting)”

Eerst op consult geweest bij Diana en mijn wensen besproken. Zij vertelde mij dat ik geen makkelijke borsten heb. Zij gaf als advies dat dr. Hupkens de geschikte plastisch chirurg voor mij was. Gezien mijn wensen "borsten die dicht tegen elkaar aan staan, mooie tepels en van een A cup naar een D of E cup". Zij vertelde mij dat ik bij dr. Hupkens in goede handen ben:)

Na het gesprek had ik een afspraak met dr. Hupkens, hij vertelde mij dat ik tubulaire borsten heb 1ste graad. 50% kans dat mijn tepels mooi zouden worden, hierin was hij eerlijk. Eventueel konden mijn tepels ook gecorrigeerd worden.. Mijn gevoel zij dat het mooi zou worden en eventueel kon de tepelhofcorrectie altijd nog daarna. We hadden besproken dat ik mijn borsten hoog wilde hebben (high profile) en dicht bij elkaar. Hij zou zorgen voor de juiste verhouding en nam mijn wensen mee. Gezien zijn ervaring was ik bij hem in goede handen.

Op de dag van de operatie had ik met dr. Hupkens besproken dat ik toch liever 425 cc wilde ipv 400 cc.

Hiervoor had ik daarover goed nagedacht. De telefoniste van Diana Gabriels had mij verteld dat er ook altijd een iets grotere prothese besteld wordt en ik op de dag van de operatie nog een besluit kon maken.

En dr. Hupkens vertelde mij dat het bij mij nog mooier zou worden.

Nadat ik geopereerd was voelde ik de eerste dagen veel pijn ivm de plaatsing van de prothese dual plane. De telefoniste was er altijd voor mij om mijn vragen te beantwoorden dat vond ik heel fijn!

Het resultaat is erg mooi geworden mooier dan ik had mogen dromen! Diana heel erg bedankt voor je advies. En dr. Hupkens ook heel erg bedankt, je bent een geweldige plastische chirurg!
Groetjes, Liza

L
Liza

Kliniek: Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

Specialist: Pieter Hupkens (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Liza beveelt deze kliniek aan

11 maart 2017

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

10
14 september 2020 Borstvergroting
“ Helemaal top ! ” Jamayma

Nadat ik mijn eerste consult voor de borstvergroting gehad heb stond Diana gabriels wat negatief in het daglicht. Maar ik had een super goed gevoel…

10
09 september 2020 Borstvergroting
“ Uitstekend ” Lana

Super proffecioneel Ik heb een eigen zaak en een hele drukke leven. Ik werd snel en deskundig geholpen door Praktijk Gabriel’s. Ik vond dokter…

10
01 september 2020 Borstvergroting
“ Uitstekend ” Sanne

Super tevreden! Op consult geweest bij Diana Gabriels. Vriendelijk en een goeie uitleg. Ik voelde mezelf ook op mijn gemak.