Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

99

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

In november ben ik voor het eerst naar Praktijk Gabriels geweest voor mijn consult. Hartstikke spannend, mevr Gabriels heeft mij genoeg geïnformeerd over een eventuele borstvergroting. Na dit consult kon ik gelijk door naar een andere kamer voor een 3D consult waarbij ik zelf kon zien hoe het eruit zou komen te zien bij mijn lichaam. Samen met mevr Gabriels besloten voor 325cc voor mij, en ik was maar al te blij! Niet te vergeten, ik voelde mij al snel op mijn gemak. Mevr Gabriels en personeel zijn alle keren dat ik een bezoekje bracht in de kliniek, erg vriendelijk en ook zeker behulpzaam geweest.

In januari ben ik voor een tweede consult geweest met Dr. Hupkens en een paar weken daarna stond de operatie gepland. Namelijk 17 februari. Een super spannende dag en ik was erg zenuwachtig. Eenmaal aangekomen in de MFIV kliniek mocht ik mij al gaan uitkleden en kwam Dr. Hupkens nog even langs. Ik vertelde dat ik erg zenuwachtig was maar dat was uiteindelijk helemaal niet nodig. Al het personeel in de kliniek én in de operatiekamer waren erg vriendelijk en ik voelde mij totaal op mijn gemak in de operatie kamer.

Paar uren later werd ik wakker gemaakt, mocht ik een broodje eten, thee drinken en even plassen voordat ik naar huis kon gaan. Ik kon niet geloven dat ik deze stap echt heb gezet maar ik ben zo erg blij! Ook al kan ik nog niet zo goed zien hoe het eindresultaat zal zijn omdat de operatie nog niet zo lang geleden is geweest, ben ik nu, wanneer ik in de spiegel kijk al zeer tevreden en kan ik niet wachten hoe het er over een paar weken uit ziet!

Ik ben overal erg goed geholpen, door mevr Gabriels, al het personeel bij de praktijk en de kliniek, en niet te vergeten Dr. Hupkens! het enige wat mij een beetje tegenzit is de na-pijn. Maar goed, dat gaat wel weer over, en wie mooi wilt zijn moet pijn lijden! But it's totally worth it!

R
Roos

Kliniek: Care Clinic Cosmetic Surgery

Specialist: Pieter Hupkens (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Roos beveelt deze kliniek aan

20 februari 2017

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder