Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

90

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

Na 15 jaar te hebben getwijfeld, was het dan 20 augustus 2016 eindelijk zo ver. Na het eerste consult, wat erg prettig was en dichter bij huis kon plaatsvinden, heb ik gelijk mijn operatiedatum gepland. Het tweede consult was met de chirurg dhr. Hupkens in Amstelveen. De uitstraling van het gebouw en de wachtkamer deden mij even twijfelen. Persoonlijk had ik iets anders verwacht, kreeg niet het gevoel wat je zou verwachten bij een privé kliniek. Personeel was daarentegen zeer vriendelijk en professioneel.

De week voor de operatie was ik erg zenuwachtig en begon erg te twijfelen. Meerdere malen de kliniek gebeld met vragen en twijfels. Ik werd erg respectvol te woord gestaan en gerustgesteld. Het is natuurlijk niet zomaar iets.

De dag van de operatie... enorm zenuwachtig en aan de balie kwam de spanning even tot uiting. De vrouw achter de balie was wederom weer erg begripvol en lief. Toen ik eenmaal mee naar boven werd genomen raakte ik al mijn twijfels over de kliniek direct kwijt. Zeer professioneel en hygiënisch. Daarnaast deskundig en zeer vriendelijk personeel. Ben prettig onder narcose gebracht en daarna geen last van de narcose gehad.

Eenmaal wakker geworden keek ik natuurlijk direct naar beneden en schoot helemaal vol. Ze zijn prachtig en heel natuurlijk. Ik voel me sinds jaren enorm vrouwelijk. Ik ben meer dan tevreden. De pijn is dragelijk. Ik vond vooral het ongemak (slecht slapen, niks kunnen doen in huis, niet kunnen zorgen voor mijn kindjes) erg onprettig.

Kortom, ik ben zeer tevreden met de praktijk en dhr. Hupkens.

E
Elina

Kliniek: Care Clinic Cosmetic Surgery

Specialist: Pieter Hupkens (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 9,5Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 9,1Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Elina beveelt deze kliniek aan

07 september 2016

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder