Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstprothesewissel

93

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstprothesewissel)”

Ik kwam bij Diana Gabriels voor een prothesewissel. 2 jaar geleden ben ik bij een andere kliniek geholpen en ben daar een borstvergroting ondergaan. Helaas niet met de gewenste resultaten. Voor mijn lichaamsbouw vond ik het net veel te klein en na veel twijfel toch besloten om bij Diana Gabriels op consult te gaan. Consult verliep prima, het was misschien een kwartiertje uitgelopen, maar verder is dat voor mij geen probleem. Dat laat alleen maar zien dat ze wel de tijd voor hun klanten nemen. Consult was met Diana Gabriels, super lieve vrouw! Protheses gepast, foto's gemaakt en gelijk een afspraak. 1,5 week later kon ik al terecht! Zondag 2 juli zou ik geopereerd worden. De tijd was in eerste instantie 3 uur, daarna gebeld dat het iets uitliep dus het was verschoven naar 6 uur. Toen weer gebeld en werd de behandeling naar 8 uur geplaatst. Aangekomen (om 8 uur) in Vlaardingen bleek dat de afspraak helemaal niet doorging. Ik ben niet afgebeld en heb dus 1,5 uur in de auto gezeten voor niks. Ook de hele dag nuchter geweest en mij natuurlijk mentaal voorbereid dat ik eindelijk geopereerd werd. Dit was wel echt een domper. Uiteindelijk wel contact met de kliniek gehad en kon wel gelijk de volgende dag geholpen worden, wat wel weer netjes geregeld was. Vond het jammer dat ze niet hebben voorgesteld om benzine geld te vergoeden of iets anders. Dat ik niet ben afgebeld en dus voor niks 3 uur in de auto heb gezeten is het enige minpunt. Verder ben ik super te vrede over de medewerkers en de arts zelf. Dit kan de beste overkomen en voor mij was het al een opluchting dat ik gelijk de volgende dag geholpen kon worden.

De volgende dag werd ik dus geopereerd. Alles ging super goed en werd met een fijn gevoel rustig wakker. Op de uitslaap kamer waren de mensen zo super vriendlijk en zo behulpzaam. Ook mocht ik gelijk zien hoe mijn borsten eruit zagen en stond echt versteld. Dr Van Waes heeft het echt super mooi gedaan. Precies hoe ik het voor ogen had!!
Vandaag werd ik wakker en van wat ik me kan herrineren van mijn eerste borstvergroting is dat de eerste dag altijd het meest pijnlijk is. Deze keer valt het reuze mee en ben zo blij dat het achter de rug is. Nu lekker rustig herstellen en dan 19 juli een na controle. Vandaag ook netjes gebeld met de vraag hoe het ging. Super lief van ze en ook zeker een pluspunt. Ik raad iedereen Diana Gabriels aan. Zonder twijfel!

A
Anonieme gebruiker

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 8,0Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

04 juli 2017

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder