Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstlift

10

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstlift)”

6 weken geleden ben ik geopereerd door Dr. K Peters aan mijn borsten (borstlift 350 cc) Ik had al sinds dat ik borstvoeding gaf last van ‘hangborsten’.
Waardoor mijn borsten niet meer mooi waren.
Ik zat hier heel erg mee, en ik ben ook nog eens stewardess van beroep en ik vond het echt verschrikkelijk om bij het strand of bij het zwembad te gaan liggen met een bikini aan, ondanks me onzekerheden vond ik een borstlift wel een erg zware maar ook een enge overweging.

Na jaren mijn borsten te negeren en niet in de spiegel te kijken, ben ik uiteindelijk toch met mijn moeder op gesprek gegaan bij Diana gabriels kliniek. Ik had al heel wat informatie over ze opgezocht en een aantal vriendinnen van mij hadden alleen maar positieve reacties erover, dus ik was er benieuwd.
Bij Gabriels Kliniek had ik meteen het gevoel dat er echt naar me geluisterd werd en voelde het meteen heel goed. Ik had mijn allereerste consult met Joanna Verweijen, een super leuke en spontane dame die me echt met open armen heeft ontvangen.

7 jaar lang heb ik erover nagedacht en uiteindelijk de keuze gemaakt om me te laten opereren.
De operatie zou 2 maanden later gebeuren. Op de operatiedag was ik erg zenuwachtig, ik heb de avond ervoor geen oog dicht gedaan! Maar werd hartelijk ontvangen door het personeel van de kliniek (verpleegsters). Ik moest nog wat papieren invullen zodat mijn ouders na de operatie medicijnen voor me bij de apotheek konden gaan halen. Ik werd naar een kamer gebracht en mijn ouders mochten er niet bij zijn. Ik kreeg toen een ‘operatie-kleed’ aan en een heerlijke warme kleed over me heen. Dr Peters kwam mij toen betekenen. Hij legde nogmaals een keer uit hoe mijn borsten gelift zouden worden en of ik er al uit was over de grote ervan (want ik twijfelde heel erg tussen 325/350 cc)
Toen dit gebeurd was, werd ik nog zenuwachtiger. Nu zou het toch echt gaan gebeuren! Ik werd toen naar de narcosekamer/ operatie kamer gebracht, waarbij ik spuitjes kreeg en lekker werd ingestopt onder een warme deken. Ook kwamen verschillende assistenten mij vragen wie ik was en hoe oud ik was. Ze waren erg aardig en hadden allemaal een glimlach op hun gezicht.

De assistenten waren allemaal heel aardig, dus ik voelde me heel relaxed. Ik was er klaar voor! De narcose voelde heerlijk en ik viel al gauw in een diepe slaap.
Toen ik wakker werd, was ik heel moe en wazig. Ik mocht wel al snel naar mijn borsten kijken en ik zag al meteen dat het heel mooi was geworden en dat mijn borsten heel mooi was gelift. Ik heb 3 uurtjes daar geslapen en ben heerlijk in de watten gelegd door de verpleegsters. Ik had ook helemaal geen pijn, maar dat zal ook wel door de narcose/pijnstillers komen. Ik was blij dat het nu achter de rug was!

Nadat ik goed had geslapen, mocht ik naar huis. Ik heb de eerste 2 weken bij mijn ouders geslapen en ik heb het heel rustig aangedaan en braaf mijn pijnstillers geslikt. Ik heb in de genezingsproces (de eerste 2 weken) erg veel pijn gehad. Mijn borsten gingen wel trekken en het voelde echt strak aan maar ja dat hoort erbij,
maar ze werden elke dag mooier.

Ben iedere 2 weken op nacontrole geweest en ik zag toen al meteen dat mijn borsten/tepels heel mooi waren. Ook zat de vorm er al beter in, want vlak na de operatie hebben je borsten nog niet de uiteindelijke vorm.
Nu na 6 weken zijn mijn borsten al heel mooi hersteld. Mijn litteken geneest goed en heb geen ontstekeningen gehad. Mijn borsten zijn echt prachtig! Ik zou deze kliniek ook iedereen aanraden omdat er zo’n fijne, warme sfeer hangt. Ook word er goed naar je geluisterd en goed voor je gezorgd. Ik ben echt blij dat ik het uiteindelijk gedaan heb, want het is echt heel mooi geworden. Hier ben ik de rest van mijn leven ontzettend gelukkig mee!
Diana Gabriels kliniek en vooral Dr Peters heel erg bedan

R
Rachel

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Rachel beveelt deze kliniek aan

07 september 2017

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder