Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Bilvergroting

80

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Bilvergroting)”

21 september 2016 ben ik behandeld door de. C. De mahiea. Ik ben een bilvergroting ondergaan d.m.v eigen vet (Lipofilling).

De eerste reden dat ik mijn behandeling heb gepland bij Diana, is omdat ik al eens eerder een behandeling bij haar ben ondergaan, een borstvergroting, dus het vertrouwen was er al.

Bij het consult, word er echt naar je geluisterd, naar je wensen, maar je krijgt wel een eerlijk advies over of iets wel of niet mogelijk is, en of iets wel of niet bij jou past qua lichaams verhoudingen. Dit is t puntje wat bij mij vertrouwen heeft opgewekt. Bij mij werd er bijvoorbeeld gezegd dat ze het eigenlijk niet eens echt nodig vond. Er is totaal geen druk waardoor het dus echt om jòu gaat. Ze nemen de tijd tijd voor je, hetzelfde verhaal past ook precies bij de arts.

Dr. De mahieu is een hele rustige, eerlijke en realistische arts. Hij is heel lief, en ook hij neemt echt de tijd voor je. Ik zat bom vol vragen, en heeft deze dan ook allemaal rustig beantwoord. Ook op de operatie dag zelf, waarbij ik bloed nerveus was, heeft hij mij er goed door heen geholpen, tijdens het gesprek voordat de operatie begon nog mijn vragen beantwoord en verteld wat ik kon verwachten, waarbij hij af en toe ook grapjes maakte om het even luchtig te houden en even de zenuwen boven te staan.

Na de operatie, toen ik uit eindelijk naar huis mocht, had ik vrijwel geen pijn. Wel last van braken, maar ook dit was na 2 uurtjes weer over. De volgende dag had ik wel pijn, maar vooral bij de gebieden waar het vet was weggehaald, de dag erna was het spierpijn geworden, en is het goed te "verdragen", ik heb eigenlijk geen pijnstilling nodig gehad. Ik was best onzeker over het herstel en heb geloof ik ook wel 100 keer gebeld. Dit was geen probleem en ook weer namen ze gewoon de tijd voor je aan de telefoon.

Ik ben nu een week verder en heb eigenlijk geen pijn/spierpijn meer. Ik voel het nog wel, maar daar is ook alles mee gezegd.

Over het eindresultaat kan ik nog niet zoveel zeggen, door de zwellingen en blauwe plekken. Wel is het nu, weekje later al een heel stuk minder qua zwellingen, wat ik nu kan zien is dat ik echt ronde billen heb gekregen en dat het beeld wat is geschetst ook echt de realiteit is ondanks dat alles nu nog wat gezwollen is, ik weet dat het nog wel minder word, maar qua vorm is het echt super mooi!!

Ik ben super blij met mijn behandeling en zou het zo weer doen. Ik raad praktijk Gabriels dan ook bij iedereen aan!!

J
Joyce

Kliniek: Care Clinic Cosmetic Surgery

Specialist: Cedric de Mahieu (Cosmetisch Arts)

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,7Telefonische bereikbaarheid
  • 9,3Klantvriendelijkheid
  • 9,5Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 6,5De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Joyce beveelt deze kliniek aan

28 september 2016

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder