Ervaring bij Kliniek Veldhoven

Beoordeling Schaamlipcorrectie

10

“Super fijne kliniek”

12 augustus was de dag van mijn schaamlipcorrectie.
Ik werd begeleid door verpleegkundige Angelica. Zij legt alles heel goed uit en je mag je nog je vragen stellen. Je krijgt 2 paracetamol en je wordt van onder ingespoten met een verdovingsspray. Het sprayen doet geen pijn en na een paar seconden voelt het een beetje warm aan. Daarna werd ik even alleen gelaten om een tijdschrift te lezen. Na 10 minuten mocht ik meelopen naar de operatiekamer. Daar was Dr. Derks en nog een verpleegkundige. Ze kletsen gezellig met mij en met elkaar. Een heerlijke afleiding. De verdovingsprikjes voel je wel even. Het hielp mij om op dat moment extra te focussen op mijn ademhaling. Daarna begonnen ze gelijk met de operatie. Voor ik het wist was Dr. Derks al aan het hechten. Het ging echt zo snel en absoluut zonder pijn.
Mocht na het hechten zelf lopen naar de kamer. De eerste stapjes vond ik heel eng. Was bang om pijn te voelen, maar ik voelde helemaal niks. Op de kamer gelijk begonnen met koelen. Na 10 minuten komt Dr. Derks nog even controleren. En na de controle mocht ik gelijk naar huis.
Thuis gelijk begonnen met ieder uur koelen en heel veel op de opgerolde handdoek gezeten. Dit heb ik echt 3 dagen volgehouden. Na 3 dagen ben ik weer begonnen met kleine wandelingen, steeds een beetje verder en langer.
De eerste week heb ik ‘s ochtends ook nog gekoeld, had het idee dat het gebied na de nacht een beetje gezwollen was.
Na een week begon ik ook weer een klein beetje te bloeden op een paar plekjes. Dit vond ik een beetje vreemd , omdat ik bloeden na 2 dagen al gestopt was, dus belde ik met de kliniek. Mocht een foto sturen en werd gelijk terug gebeld door een verpleegkundige. Het bloeden kwam doordat het hechtdraad begon op te lossen. Het advies was om af en toe weer op de handdoek te gaan zitten.
Het bloede stopte al snel.
2 weken na de operatie was ik weer in Veldhoven voor controle. De hechtingen zijn verwijderd en er is nog een foto gemaakt.
Het is nu bijna 4 weken geleden dat ik de correctie heb ondergaan. Ben heel erg blij met het resultaat (was ik gelijk na de operatie al) Was zenuwachtig en bang voor de dagen na de operatie. Maar ik heb totaal geen pijn gehad. Ik had dit jaren eerder moeten doen!!!
Verder mijn complimenten aan dr. Derks, de verpleegkundigen, de consulente en de receptionistes. Dank jullie wel voor de goede zorgen, het gerust stellen en de fijne sfeer.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Kliniek Veldhoven

Specialist: D. Derks (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Schaamlipcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

08 september 2021

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Kliniek Veldhoven

96
30 mei 2018 Schaamlipcorrectie
“ Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Schaamlipcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Heel erg bedankt! ik ben erg blij met het eind resultaat!

98
04 oktober 2019 Schaamlipcorrectie
“ Zó fijn, zó blij.. had ik veel eerder moeten doen! ” Anonieme gebruiker

Al mijn hele leven had ik last van mijn te grote “kleine schaamlippen.

96
18 januari 2018 Schaamlipcorrectie
“ Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Schaamlipcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Hele prettige ervaring om hier geholpen te worden. Iedereen is heel klantvriendelijk en er wordt echt tijd voor je genomen. Al met al een prima…