Ervaring bij Kliniek Veldhoven

Beoordeling Schaamlipcorrectie

98

“Zó fijn, zó blij.. had ik veel eerder moeten doen! ”

Al mijn hele leven had ik last van mijn te grote “kleine schaamlippen.
Ze hebben er altijd onderuit gehangen en dan doet zo’n bevalling ook niet goed.
En dan ben je bijna 40 en besef je dat je jouw lever er al zo ontzettend lang door laat beïnvloeden (sauna bezoeken ontwijken (laat staan die jacuzzi als iemand daar al in zit), niet gezamenlijk douchen na het sporten) dat je er voor durft te kiezen om dat niet langer meer te hoeven accepteren. Je hebt immers een keus. Na heel wat research en wat spaaractiviteiten terecht gekomen bij (zo dacht en denk ik erover) Kliniek Veldhoven. Mede omdat mevr. van Haartsen ook een clitoriskapcorrectie kan uitvoeren. En na het intakegesprek bevestigde zij mij ook dat de uitgebreide labia voor mij het beste zou uitpakken. Bijna 2 weken geleden was het zover. Ik keek zelfs zo erg uit naar het resultaat dat ik niet kon wachten tot we er waren. Spannend was het natuurlijk wel.
Binnen de kliniek doen alle vakkundige en professionele mensen hun best om het jou zo fijn en ontspannend mogelijk te houden. En dat is ze gelukt. Ook tijdens de ingreep. Tuurlijk; de spray brandde bij mij iets en de verdovingsspuiten zijn alles behalve prettig, maar wat is het fijn om dit te laten doen door vrouwen. Dames die je begrijpen en je graag helpen.
Toen de ingreep klaar was, was ik meteen al zo blij! Geen “lellen” meer als ik naar beneden kijk! WAUW!!
De eerste 3 (van werk vrije!) dagen heb ik alleen maar op een opgerolde handdoek gezeten en consequent om het uur gekoeld. En dat was prettig!

Daarna volgenden 2 weekenddagen gelukkig en dus heb ik die dagen ook nog vaak gekoeld. Lopen ging al wat beter inmiddels, maar de opgerolde handdoek was nog zeker mijn vriend! Ook ’s nachts tussen de benen en op de zij liggend.. dat en de rust daarbij deed echt z’n werk.

Afgl maandag zijn de knoopjes van de hechtingen verwijderd. Die dag was hij nog weer gevoelig. Maar ook dat verdwijnt binnen een dag en wat ben ik blij met het resultaat. Wat geneest het snel en goed! (de wondjes zaten bijna allemaal dicht binnen 1 week-10 dagen).

Ik loop nog wel met een inlegkruisje in, dit omdat ik de broeken anders nog niet prettig vind dus ik kan niet wachten totdat ik weer een string en alle broeken aan kan.

De binnenste lippen zijn nog dik en opgezwollen. Dat voel je licht, maar pijnlijk is het absoluut niet. Nee, de eerste dag is pijnlijk, maar het zwakt zo snel af en het resultaat is alles ZO waard!!
Echt, als ik dit had geweten, dat het zo “niet pijnlijk” zou zijn dan had ik dit VEEL eerder gedaan!

Geef(t) jezelf het vertrouwen (terug)!

Met vriendelijk groet B.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Kliniek Veldhoven

Specialist: Joke Haartsen (Cosmetisch gynaecoloog)

Behandeling: Schaamlipcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

04 oktober 2019

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Kliniek Veldhoven

10
06 november 2019 Schaamlipcorrectie
“ Fijn ” Anonieme gebruiker

Het verloop van de operatie was heel prettig. Ik werd op mijn gemak gesteld, de sfeer was relaxt en het was allemaal zo gebeurd. De operatie is nu…

10
07 december 2019 Schaamlipcorrectie
“ Uitstekend!!!! ” Anonieme gebruiker

Ik ben heel goed en snel geholpen. Ze waren allemaal erg vriendelijk en stelde me ook gerust voor de operatie. Alles ging sneller dan verwacht en viel…

90
22 oktober 2019 Schaamlipcorrectie
“ Hele fijne kliniek ” Anonieme gebruiker

Twee weken geleden behandeld en gister mijn eerste nacontrole gehad. Het personeel laat je je enorm op je gemak voelen. De verdovingsprikken waren…