Ervaring bij Kliniek Veldhoven

Beoordeling Schaamlipcorrectie

91

“Zeer tevreden”

Ik ben zeer tevreden over mijn behandeling bij Kliniek Veldhoven. Toen ik belde naar de kliniek om een afspraak te maken voor een consult, werd ik meteen vriendelijk te woord gestaan. Ze nam de tijd voor mij en beantwoordde rustig mijn vragen. Tijdens het telefoontje planden we meteen het consult in en dat kon al ca. twee weken daarna. Ter voorbereiding was er al een bestandje naar mijn e-mail gestuurd die ik voor het consult doorgenomen moest hebben.
Het consult werd gevoerd door een verpleegkundige. Zij gaf informatie over de ingreep en de voor- en nazorg ervan. Het was een vriendelijke verpleegkundige en zij stond open voor alle vragen. Ze gaf alle informatie, dus ook de mogelijke complicaties die er kunnen optreden. Echter is die kans erg klein, maar het moet wel gezegd worden en dat doen ze goed. Aan het einde van het consult kwam de chirurg kijken om het te opereren gebied te beoordelen. Deze chirurg was tevens erg vriendelijk. Echter vond ik het soms wel lastig haar goed te volgen met de informatie die zij mij gaf, ze praatte erg snel. Maar als ik vragen stelde, gaf ze hier wel duidelijk antwoord op. De chirurg was er maar heel even, alleen even om te beoordelen en ging daarna weer weg. Aan het einde van het consult was het me allemaal duidelijk en had ik geen vragen meer. Vervolgens werd gelijk met de verpleegkundige de operatie ingepland en dat kon al een maand later. Na het bevestigen van de operatie kreeg ik meteen nog meer informatie over de operatie toegestuurd ter voorbereiding op de operatie.
Op 29 juni werd ik geopereerd. In totaal was ik twee uurtjes in de kliniek. De verpleegkundige deed de voorbereiding, zoals omkleden, paracetamol innemen, foto van het te opereren gebied maken en begeleiden naar het bed waar je na de operatie even komt te liggen. Ook een hele aardige verpleegkundige die ook even de tijd nam om even luchtig te kletsen, dat zorgde ervoor dat ik op mijn gemak werd gesteld. Vervolgens werd ik begeleid naar de operatiekamer waar de chirurg en een arts-assistent me klaarmaakte voor de operatie. Ik was niet echt zenuwachtig van te voren en keek er niet tegenop, behalve een klein beetje tegen de verdoving. Dat was het enige wat ik spannend vond, wat er daarna zou gebeuren geloofde ik allemaal wel. De verdoving was inderdaad niet prettig, maar door even hard in mijn duimen te knijpen en een aantal keren goed in- en uit te ademen was het na ca. twee minuten alweer voorbij. Het was te doen. Daarna voelde ik vrijwel niets meer, op een bepaald plekje af en toe een aanraking waardoor ik schrok, maar het was niet pijnlijk. Echter was dit ook niet de bedoeling en zou je in principe helemaal niets meer moeten voelen. De operatie duurde ca. een half uur, waarna ik door de verpleegkundige weer naar het bed werd begeleid en waar ik ca. 15 minuten moest koelen. De chirurg kwam toen nog even kijken en doei zeggen en daarna mocht ik eigenlijk alweer gaan.
De eerste paar dagen heb ik echt ieder uur gekoeld en bijna de hele dag op een opgerolde handdoek gezeten. Hierdoor viel de zwelling bij mij mee en was het na 1 à 2 weken al een heel stuk minder. Paracetamol heb ik de eerste dag na de operatie nog geslikt, maar daarna al niet meer. Door rustig aan te doen was het goed te doen. Na vijf dagen kon ik alweer rustig aan dingen doen, zoals kleine eindjes wandelen. Dat ging steeds iets beter, maar af en toe nog even zitten vond ik zelf wel prettig. Ik ben nu bijna 2,5 week verder en ben tot nu heel blij met het resultaat. Het ziet er steeds mooier en rustiger uit. De hechtingen zijn nog een klein beetje zichtbaar. Ik kan vrijwel alle dagelijkse dingen goed uitvoeren. Alleen bukken gaat soms nog wat lastig en strakke broeken zitten nog niet erg lekker, dus daar wacht ik nog eventjes mee.
Als je twijfelt of je de operatie wel wil laten uitvoeren, zou ik je willen adviseren het wel te doen! Ik ben zelf in ieder geval erg blij dat ik het gedaan heb en de operatie en de nazorg (tot nu toe) viel me heel erg mee! Als je maar denkt aan het eindresultaat, dan heb je het er voor over om de operatie te ondergaan en bijv. even een poosje niet te sporten en te fietsen. Ik vond dat zelf wel een dingetje met sporten en fietsen, maar het is zeker de moeite waard. En voor je het weet zijn de zes weken alweer voorbij! Het heeft mij een stuk onzekerheid weggenomen en daar ben ik heel erg blij mee!!

A
Anonieme gebruiker

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

16 juli 2020

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Kliniek Veldhoven

98
04 oktober 2019 Schaamlipcorrectie
“ Zó fijn, zó blij.. had ik veel eerder moeten doen! ” Anonieme gebruiker

Al mijn hele leven had ik last van mijn te grote “kleine schaamlippen.

84
19 mei 2020 Schaamlipcorrectie
“ Zeer deskundig ” Anonieme gebruiker

Deskundigheid van de arts was goed! Heeft mij goed de procedure uitgelegd en professioneel gehandeld.

99
16 augustus 2021 Schaamlipcorrectie
“ Hele fijne ervaring! ” Anonieme gebruiker

Van begin tot eind ben ik door iedere medewerker heel gastvrij geholpen met duidelijke informatie, zowel telefonisch als op locatie. Ik was heel erg…