Ervaring bij Kliniek Sanders

Beoordeling Cryolipolyse

99

“Beoordeling Kliniek Sanders (Behandeling: Cryolipolyse)”

In het afgelopen jaar heb ik vier cryo-behandelingen bij Kliniek Sanders gehad. De behandelingen hebben plaatsgevonden na een prettig en duidelijk intake gesprek. In dit gesprek werden mijn verwachtingen uitgebreid besproken daarnaast werd er veel informatie gegeven over hoe de behandeling eruit gaat zien. En werd mij ook duidelijk gemaakt dat alleen de cryo behandelingen niet voldoende zijn voor de afname van mijn vet. Extra bewegen en veel water drinken is nodig om de behandeling tot een goed resultaat te brengen. Hierbij is het ook van belang dat je niet aankomt in gewicht. Voor mij heeft dit gewerkt als extra stimulans en als stok achter de deur om nu echt de kilo's kwijt te raken. En dat is gelukt! Ik ben namelijk 5 kg afgevallen.
Wanneer je de intake volledig hebt afgerond kan de behandeling beginnen. De behandeling begint met het wegen op een speciale weegschaal waarbij naast gewicht, ook oa spiermassa, vocht, visceraal vet en BMI worden gemeten. Na de weegschaal mag je op de behandeltafel gaan liggen en worden de speciale plaatjes aangebracht. Wanneer het apparaat aan gaat voelt het even koud. Daarna gaan ook de electro-forese aan, deze geven bij het begin een kietelend gevoel, maar dat went vrij snel. Daarna is het tijd om een uur te wachten, er zijn voldoende tijdschrijften aanwezig, maar er is ook een mogelijkheid om tv te kijken. Ik ben zelfs een keertje in slaap gevallen tijdens de behandeling!
Een van de twee zussen komt af en toe kijken hoe het met je gaat en of je nog voldoende te drinken hebt.
Na afloop van de behandeling kan je gewoon alles weer ondernemen, er zijn geen beperkingen nav de behandeling.

Zoals eerder genoemd heb ik 4 behandelingen bij kliniek Sanders gehad en draag ik kleding een maat kleiner. Daarnaast zit kleding beter. Ik heb de cryobehandelingen ervaren als prettig en ik ben erg blij met het resultaat.

C
Charlotte

Kliniek: Kliniek Sanders

Specialist: Emmy Sanders (Verpleegkundige)

Behandeling: Cryolipolyse

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Charlotte beveelt deze kliniek aan

10 februari 2016

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder