Ervaring bij Kliniek aan de Maas

Beoordeling Fillers

92

“Beoordeling Kliniek aan de Maas (Behandeling: Fillers)”

Ik ben erg tevreden over de fillerbehandeling die ik heb gehad bij Kliniek aan de Maas. Mijn bovenlip wilde ik met hyaluronzuur wat meer volume geven. Het resultaat voldoet volledig aan mijn verwachtingen, ik ben er heel blij mee. De behandeling was met de verdoving vrijwel pijnloos en als ik dit geweten had hoe mooi het resultaat zou zijn, dan had ik het veel eerder laten doen.

Ik ben niet van plan om ooit nog naar een andere arts te gaan voor deze behandeling want ik voel mij er erg op mijn gemak. Ook vind ik dat mijn arts, Pascal Meijer, erg betrokken is en dat hij heel goed naar mijn wensen luistert.

Tijdens de controle afspraak, die ongeveer twee weken na de filler behandeling heeft plaatsgevonden, werd er besproken of ik tevreden was met het resultaat. Echter was er door de filler bij de mondhoeken tijdens het lachen een klein plooitje zichtbaar wat ik wat minder vond, dit heeft hij meteen ter plekke opgelost zonder dat ik er iets voor hoefde te betalen! De nazorg vind ik heel erg goed, want ik kan ten alle tijden bellen of even binnenlopen als ik vragen heb.

De behandeling bij Kliniek aan de Maas was absoluut mijn geld waard en ik zou het aan iedereen aanbevelen er heen te gaan.

A
Alise

Kliniek: Kliniek aan de Maas

Specialist: Pascal Meijer (Cosmetisch arts KNMG - directeur)

Behandeling: Fillers

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,5Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • - Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Alise beveelt deze kliniek aan

15 januari 2017

Vergelijkbare beoordelingen van Kliniek aan de Maas

88
22 september 2015 Fillers
“ Beoordeling Kliniek aan de Maas (Behandeling: Fillers) ” Francis

Bij de eerste afspraak nemen ze alle tijd voor uitleg, en vragen etc.

10
05 februari 2021 Fillers
“ Beoordeling Kliniek aan de Maas (Behandeling: Fillers) ” Yentel

Ik had al jarenlang een complex over het gleufje in mijn kin, maar ik wou nooit een plastische operatie laten uitvoeren.

10
09 april 2020 Fillers
“ Prachtig pand, hygiënisch, super vriendelijk en deskundig personeel! ” Nadia

Wat voor ik als allerbelangrijkste vind is dat de arts deskundig, hygiënisch, betrouwbaar en vriendelijk is. Pascal Meijer scoort op ze alle 4 heel…