Pascal Meijer

Cosmetisch arts - directeur , werkzaam bij 1 kliniek

78
Goed Bekijk 10 reviews

Over Pascal Meijer

Pascal Meijer is werkzaam bij: Kliniek aan de Maas. Ben je op zoek naar een arts? Pascal Meijer heeft een berekende score van een 7,8 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Botox, Fillers en Liquid Facelift.

Pascal Meijer heeft op dit moment 10 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 7,8. De laatste review is geplaatst op 28 juni 2018. Jolien gaf deze arts een 10 voor de behandeling: Botox. Heb jij ook een ervaring met Pascal Meijer? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder

Behandelingen door Pascal Meijer

Werkzaam bij klinieken

Kliniek aan de Maas Maastricht Bekijk kliniek

Beoordelingen van Pascal Meijer

  • 7,8Telefonische bereikbaarheid
  • 7,8Klantvriendelijkheid
  • 7,8Het consultgesprek
  • 7,6Deskundigheid medische staf
  • 7,8De behandeling
  • 7,8Persoonlijke service
10
28 juni 2018 Botox
“ Beoordeling Kliniek aan de Maas (Behandeling: Botox) ” Jolien

Altijd tevreden over mijn botox behandeling en tatoeage verwijdering. Na 3x was mijn tatoeage al weg en helemaal pijnloos! Top artsen en apparatuur.

10
12 februari 2018 Fillers
“ Beoordeling Kliniek aan de Maas (Behandeling: Fillers) ” F.

In één woord: Excellent! De perfectionistisch eigenschap van Dr. Meijer is een garantie voor tevredenheid. Vriendelijke service en eerlijk advies.…

91
22 september 2017 Fillers
“ Beoordeling Kliniek aan de Maas (Behandeling: Fillers) ” Dirk

Als ik had geweten dat de behandeling van mijn handen zo'n mooi effect zou hebben had ik het veel eerder gedaan. Van pezige handen naar mooie, gladde…