Pascal Meijer

Cosmetisch arts - directeur , werkzaam bij 1 kliniek

75
Goed Bekijk 12 reviews

Over Pascal Meijer

Pascal Meijer is werkzaam bij: Kliniek aan de Maas. Ben je op zoek naar een arts? Pascal Meijer heeft een berekende score van een 7,5 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Botox, Fillers en Liquid Facelift.

Pascal Meijer heeft op dit moment 12 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 7,5. De laatste review is geplaatst op 19 december 2018. Rowen gaf deze arts een 10 voor de behandeling: Neuscorrectie. Heb jij ook een ervaring met Pascal Meijer? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder

Behandelingen door Pascal Meijer

Werkzaam bij klinieken

Kliniek aan de Maas Maastricht Bekijk kliniek

Beoordelingen van Pascal Meijer

  • 7,7Telefonische bereikbaarheid
  • 7,7Klantvriendelijkheid
  • 7,7Het consultgesprek
  • 7,7Deskundigheid medische staf
  • 7,4De behandeling
  • 7,4Persoonlijke service
10
19 december 2018 Neuscorrectie
“ Beoordeling Kliniek aan de Maas (Behandeling: Neuscorrectie) ” Rowen

Ik beveel deze kliniek van harte aan! Mijn ervaring met oa neuscorrectie, fillers, vaatjes verwijderen met laser en botox fronsrimpel, zijn uiterst…

48
11 november 2018 Acne
“ Very dissatisfied and disappointed ” Anonieme gebruiker

I had tixel treatment for my acne scars advised by dr. Meijer, I followed the whole treatments (4 seances) but I'm not satisfied with the result. He…

10
28 juni 2018 Botox
“ Beoordeling Kliniek aan de Maas (Behandeling: Botox) ” Jolien

Altijd tevreden over mijn botox behandeling en tatoeage verwijdering. Na 3x was mijn tatoeage al weg en helemaal pijnloos! Top artsen en apparatuur.