Kliniek aan de Maas

Van Hasseltkade 20, 6211 CD Maastricht (Nederland)
86
Geweldig 57 reviews

Over Kliniek aan de Maas

“Mooi met zorg”


Kliniek aan de Maas stelt zich ten doel de hoogste kwaliteit cosmetische zorg te bieden. Deze kwaliteit uit zich niet alleen in de behandelingen die we aanbieden, maar ook in onze medewerkers, onze voor- en nazorg en onze korte wachttijden. We geven helder en eerlijk advies en duidelijke informatie.


Het belangrijkste onderdeel van je behandeling is het gesprek. Daar begint het mee en
tijdens dat gesprek gaan we samen met jou op zoek naar wat jij graag wilt bereiken. Onze kennis van de anatomie en het verouderingsproces zetten we samen met onze ervaring en jouw wensen in om tot het mooiste resultaat te komen. Weet je al precies wat je wil? Dan helpen wij jou met ons getraind oog om ervoor te zorgen dat de behandeling volgens de juiste verhoudingen uitgevoerd wordt. Weet je nog niet precies wat je wilt doen of bereiken? Wij staan voor je klaar om je te adviseren en om ervoor te zorgen dat je op een mooie, verantwoorde wijze wordt behandeld met bewezen betrouwbare producten en technieken. Ons streven is dat jij er goed uitziet en je goed voelt, en dat jij de enige bent die weet dat je behandeld bent.


Het behandelplan wordt samen met jou opgesteld. Daarbij houden we altijd rekening met het grote geheel. Deze full-face benadering zorgt ervoor dat je eigenheid blijft bestaan. We willen je niet veranderen, maar samen werken naar een nog mooiere versie van jezelf.

Lees verder
Kliniek aan de Maas Van Hasseltkade 20 6211 CD Maastricht (Nederland)
Pascal Meijer Cosmetisch arts KNMG - directeur Bekijk profiel
Camiel Zeijen Cosmetisch arts KNMG - directeur Bekijk profiel
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 19:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Score van Kliniek aan de Maas

  • 8,7Telefonische bereikbaarheid
  • 8,7Klantvriendelijkheid
  • 8,6Het consultgesprek
  • 8,6Deskundigheid medische staf
  • 8,5De behandeling
  • 8,5Persoonlijke service

Beoordelingen van Kliniek aan de Maas

10
15 november 2019 Fillers
“ Beoordeling Kliniek aan de Maas (Behandeling: Fillers) ” Diana

Professioneel, super advies, met vertrouwen naar binnen en met heel veel zelfvertrouwen naar buiten :) Zeer deskundig en een mooi natuurlijk…

90
08 november 2019 Chemische peeling
“ Beoordeling Kliniek aan de Maas (Behandeling: Chemische peeling) ” Samantha

Hele fijne ervaring gehad bij Kliniek aan de Maas. Vriendelijke, deskundige artsen. Luisteren goed naar je wensen. Super blij met het resultaat.

91
04 november 2019 Botox
“ Beoordeling Kliniek aan de Maas (Behandeling: Botox) ” Marleen

Camiel is heel vriendelijk, professioneel en je voelt je snel op je gemak bij hem! Ik ben altijd heel tevreden met de behandeling (frons en…