Ervaring bij EClinic

Beoordeling Haartransplantatie

10

“Uitstekend”

Op 5 juni heb ik een haartransplantatie ondergaan.(ik ben een vrouw van 72 met een terugtrekkend haarlijn FFA. De aanloop daar naar toe verliep zeer prettig.De arts, Rozemarijn, schetste een realistisch beeld van datgene dat ik zou kunnen verwachten. Er was voldoende tijd voor al mijn vragen en ik ervaarde geen enkele druk om snel te beslissen. Enigszins nerveus stapte ik die ochtend, 5 juni, om 8 uur de kliniek binnen. Maar door de unieke combinatie van persoonlijke en professionele aandacht van het team (Mirjam en Anne) voelde ik me direct in vertrouwde handen. De verdovingsprikken waren prima te doen. Er was eigenlijk maar een moment waarop ik het lichtelijk benauwd kreeg. Door de adrenaline kreeg ik korte tijd een verhoogde hartslag. Aangezien ik op mijn buik lag met het hoofd in een gat genereerde dat.lichtelijke paniek. Er werd direct adequaat op gereageerd door mijn bloeddruk op te meten en deze te monitoren. Daarna ging alles probleemloos. Tijdens de lunch kon ik mijn haarlijn bekijken waar zo'n 1200 kleine gaatjes waren aangebracht. Daarna werden de grafts geïnplanteerd. Ik ben zelfs even in slaap gevallen...Tijdens het gehele proces hebben we gezellig met elkaar kunnen praten waardoor de tijd omvloog. Om twee uur 's middags was de klus geklaard en kon ik naar huis. Inmiddels ben ik drie weken verder en helemaal blij en enthousiast over het verloop van het herstelproces. Het donorgebied (best een aanzienlijk stuk op mijn achterhoofd) groeit als kool. Gelukkig valt er voldoende haar overheen zodat alleen ik weet dat er een hap haar is verdwenen. De jeuk vind ik wat minder fijn. De eerste week was de jeuk te verwaarlozen maar nog steeds is deze niet over. Met Aloe Vera, wat verkoelend werkt, kom ik de nacht door.
Voor wat betreft het geinplanteerde gebied: de eerste vier/vijf dagen heb je er een dagtaak aan om het ieder half uur te sprayen. Maar het geeft ook een goed gevoel dat jezelf kunt bijdragen aan het uiteindelijke resultaat. Inmiddels groeien daar de haartjes langzaam maar gestaag. Iedere dag maak ik een foto van beide gebieden en dat werkt zeer motiverend. Het warme weer van de afgelopen dagen maakte dat ik voornamelijk thuis ben gebleven. Als ik wel naar buiten moest zette ik een grote hoed op waardoor ik beschermd bleef tegen mogelijke zon.
Een aantal keren heb ik contact opgenomen met de kliniek met vragen. Daar werd iedere keer zeer prettig, aardig en adequaat op gereageerd.
Ik kan niet wachten op het eindresultaat maar nu al ziet mijn haarlijn eruit zoals ik had gewild. Het voelt als een grote opluchting. Elinic zou ik daarom iedereen aan willen raden. Dikke complimenten voor dit geweldige team!

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: EClinic

Specialist: Rozemarijn van Mondfrans-Hiemstra (Arts)

Behandeling: Haartransplantatie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

25 juni 2023

Vergelijkbare beoordelingen van EClinic

80
03 mei 2024 Haartransplantatie
“ Uitstekend ” Robert

Een fijn consult met een eerlijk advies. De behandeldag was heerlij ontspannen. Lekker broodje als lunch en hele vriendelijke dames.

98
08 maart 2024 Haartransplantatie
“ Uitstekend. De behandeling is zeer persoonlijk en vakkundig. ” Pedro

De behandeling en het voortraject is me zeer goed bevallen. Het is een kleinschalige kliniek met een persoonlijke en prettige manier van werken. Dank…

10
27 maart 2024 Haartransplantatie
“ Deskundig en prettige ervaring ” Elgar

Vanaf eerste gesprek t/m de behandeling heb ik als zeer prettig ervaren. Mooie schone kliniek met zeer kundige mensen