Rozemarijn van Mondfrans-Hiemstra

Arts , werkzaam bij 1 kliniek

87
Geweldig 29 reviews

Over Rozemarijn van Mondfrans-Hiemstra

Rozemarijn van Mondfrans-Hiemstra is werkzaam bij: eClinic. Ben je op zoek naar een arts? Rozemarijn van Mondfrans-Hiemstra heeft een berekende score van een 8,7 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Haartransplantatie.

Rozemarijn van Mondfrans-Hiemstra heeft op dit moment 29 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 8,7. De laatste review is geplaatst op 26 maart 2019. Anonieme gebruiker gaf deze arts een 9,4 voor de behandeling: Haartransplantatie. Heb jij ook een ervaring met Rozemarijn van Mondfrans-Hiemstra? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder

Behandelingen door Rozemarijn van Mondfrans-Hiemstra

Werkzaam bij klinieken

EClinic Laren Bekijk kliniek

Beoordelingen van Rozemarijn van Mondfrans-Hiemstra

  • 8,5Telefonische bereikbaarheid
  • 8,6Klantvriendelijkheid
  • 8,6Het consultgesprek
  • 8,6Deskundigheid medische staf
  • 8,6De behandeling
  • 8,6Persoonlijke service
94
26 maart 2019 Haartransplantatie
“ Uitstekend ! ” Anonieme gebruiker

Hele prettige persoonlijke discrete omgeving en aandacht. Prima voorlichting en begeleiding ! Veel aandacht voor optimale resultaat op basis van…

97
03 maart 2019 Haartransplantatie
“ Heel tevreden ” Erik

Door te zoeken via internet kwam ik de site van e-clinic tegen. De site zag er helder, duidelijk en professioneel uit en ik had er een goed gevoel…

10
25 februari 2019 Haartransplantatie
“ Uitsekend ” Anonieme gebruiker

Medisch goed onderlegd, zeer vakbekwaam, geen verkoopverhaaltjes, efficient en effectief, goed op elkaar ingespeeld team, uitstekend resultaat.