Ervaring bij EClinic

Beoordeling Haartransplantatie

10

“Perfect van begin tot eind”

Een haartransplantatie is niet iets wat je zomaar laat doen. Na zorgvuldige online research bij twee klinieken uitgekomen, waaronder eClinic.

Dokter Rozemarijn was vanaf het begin attent en zorgvuldig in de informatie. Hoe ziet het haar er nu uit, wat kan er verbeterd worden, wat zijn de kosten. Na een duidelijke intake en heldere offerte meteen tot een datum gekomen.

De behandeling was heel prettig. Op een klein prikje na voel je niets. Ik kan zelf prima tegen bloed en naalden, maar alles werd uitgelegd en als er angsten waren werd er rekening mee gehouden. Lo-fi op de achtergrond, een ontspannen sfeer, een zalige lunch en een onberispelij schone omgeving.

Hartelijke service en een goed nagesprek volgden. Antibiotica werden meegegeven en een uitgebreid schema hoe je de aankomende twee weken je leven moet inrichten op de nazorg, want de grafts zitten nog niet vast.

Het resultaat is natuurlijk, mooi en vol. De communicatie is altijd op een prettige manier verlopen. Zeker ook een extra blijk van waardering voor Anne-Loes, de rechterhand van Rozemarijn.

Je kan de grafts tellen, je weet wat je te wachten staat en de nazorg is goed en klantgericht. Ik kan me geen betere kliniek wensen dan eClinic.

M
Mark

Kliniek: EClinic

Specialist: Rozemarijn van Mondfrans-Hiemstra (Arts)

Behandeling: Haartransplantatie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Mark beveelt deze kliniek aan

08 februari 2023

Vergelijkbare beoordelingen van EClinic

10
27 april 2024 Haartransplantatie
“ Pefect ” Gjs

Discreet, vakkundig, vriendelijk en bovenal menselijk. Met zorg en aandacht is mijn ervaring. Als het dan toch moet, dan bij Eclinic.

10
11 maart 2024 Haartransplantatie
“ Bekwaam en attent ” Yusuf

Ik heb de behandeling deskundig en verantwoord ervaren. Rozemarijn en Mirjam beschikken over kennis van zaken, ervaring en vaardigheid. Dat zag ik ook…

98
08 maart 2024 Haartransplantatie
“ Uitstekend. De behandeling is zeer persoonlijk en vakkundig. ” Pedro

De behandeling en het voortraject is me zeer goed bevallen. Het is een kleinschalige kliniek met een persoonlijke en prettige manier van werken. Dank…