Ervaring bij EClinic

Beoordeling Haartransplantatie

10

“Persoonlijk”

Het vrijblijvende consultgesprek heb je met het team die ook de behandeling uitvoert. Het gesprek is laagdrempelig, open en eerlijk, het gaf mij een goed gevoel om uiteindelijk voor deze kliniek te kiezen.
Tijdens de behandeldag wordt je meegenomen in het proces en heb ik mij op die dag laten leiden door het team. Je hebt deze dag de ruimte helemaal voor je zelf en kan tussendoor, tijdens de lunch, in alle rust bijkomen van het eerste deel van de behandeling. De behandeling zelf was goed te doen, weinig pijn ervaren alleen wat ongemakken doordat je de hele dag onder de pannen bent en de ingreep niet zomaar wat is. Aan het eind van de behandeling krijg je rustig alle tijd om weer op krachten te komen met naar wens wat eten en drinken.
Eenmaal thuis aangekomen begint het herstel, na het weekeind werd ik gebeld door de kliniek over hoe ik de eerste dagen ervaren heb en of ik nog vragen had.

Tot zo ver heb ik het hele proces als prettig ervaren en ik hoop dat het eindresultaat aansluit bij mijn verwachtingen en hoe ik het eerste deel heb ervaren.

R
Rutger

Kliniek: EClinic

Specialist: Rozemarijn van Mondfrans-Hiemstra (Arts)

Behandeling: Haartransplantatie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Rutger beveelt deze kliniek aan

30 september 2022

Vergelijkbare beoordelingen van EClinic

10
23 januari 2024 Haartransplantatie
“ Haarlijn en inhammen hersteld ” Dirk

Ongelooflijk fijn, deskundig en vriendelijk. Daarnaast merk je enorme ervaring. Er wordt steeds nagegaan of alles goed gaat. Vooraf was ik zenuwachtig…

80
03 mei 2024 Haartransplantatie
“ Uitstekend ” Robert

Een fijn consult met een eerlijk advies. De behandeldag was heerlij ontspannen. Lekker broodje als lunch en hele vriendelijke dames.

10
11 maart 2024 Haartransplantatie
“ Bekwaam en attent ” Yusuf

Ik heb de behandeling deskundig en verantwoord ervaren. Rozemarijn en Mirjam beschikken over kennis van zaken, ervaring en vaardigheid. Dat zag ik ook…