Ervaring bij De Huidkliniek Den Haag

Beoordeling Cryolipolyse

18

“Zeer slechte ervaring”

Vorig jaar gestart met vetbevriezing van buik. 3 behandelingen voor prijs van 2 behandelingen per zone. Ik had 1 zone en mijn partner 2 zones. In totaal 2400 euro betaald bij eerste behandeling. Na de eerste behandeling bleek de huidtherapeut die wij hadden, er niet meer te werken. Zij had ook de gel doeken verkeerd gebruikt, door plastic laag te verwijderden terwijl die had moeten blijven zitten. Tevens gaf zij aan dat zij bij ons zeker resultaat verwachtte.
We hebben iedere keer andere therapeut gehad. Ziek, weggegaan of ander filiaal. Ook werd er steeds op andere wijze behandeld (locaties van het lichaam van de bevrieskoppen). Na de tweede behandeling een klacht ingediend over hoe alles verliep. Men beloofde beterschap en we kregen een extra behandeling en vaste huidtherapeut. Bij derde behandeling werden de bevriezingskoppen foutief geplaatst waardoor het water flink uit het apparaat liep waardoor alles nat was. Moest bijgevuld worden etc. Bij de vierde behandeling was onze “ vaste” therapeut ziek, dus weer een ander…. Foto’s werden ook verschillend in poses genomen en met verschillende apparatuur. Na vier behandelingen en mijn partner 7, hadden we controle afspraak gepland met therapeut, die eigenlijk onze vaste therapeut moest zijn. Nou niet dus, deze was met ontslag en we kregen weer een ander.
Deze laatste dame gaf aan dat zij geen resultaat zag en vond het vreemd dat wij steeds een andere therapeut kregen en dat dit niet kon. Zij vroeg zich of waarom wij nog terug kwamen. Nou helaas van te voren betaald…. Tevens vond zij het vreemd dat het resultaat bij de tussentijdse foto’s niet met ons besproken is. Anders had allang kunnen worden geconstateerd dat het niet werkte. Zij zag geen verschil tussen de eerste foto en de laatst door haar gemaakte foto.
Therapeut ging het bespreken met de leiding en wij zouden een terugkoppeling krijgen. Na bijna drie weken nog niets gehoord.Gebeld en na drie uur werden bij teruggebeld door locatie manager. Duizend maal excuus, men ging het intern bespreken etc. Het standaard verhaal om je te kalmeren zeg maar. Duidelijk aangegeven dat wij het als onpersoonlijk, onprofessioneel, en amateuristisch hadden ervaren en dat het weggegooid geld was. Slechte reclame van deze kliniek, zou er niemand uit mijn omgeving heensturen! Jammer, want we zijn dit niet gewend bij andere klinieken.

A
Anonieme gebruiker

1 review update

“Update toegevoegd op 29 mei 2023”

Zoals ik al had verwacht, geen enkele reactie van het management van de Huidkliniek. Hieruit kan ik wel opmaken dat het ze dus weinig interesseert als ze slechte review krijgen.
Review heeft 14 dagen in quarantine gestaan, zodat ze konden reageren. Niet dus. Nadat review is geplaatst, ook geen reactie.
Wees gewaarschuwd!!!

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 7,0Telefonische bereikbaarheid
  • 1,0Klantvriendelijkheid
  • 5,0Het consultgesprek
  • 1,0Deskundigheid medische staf
  • 1,0De behandeling
  • 1,0Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek niet aan

06 mei 2023

Vergelijkbare beoordelingen van De Huidkliniek Den Haag

60
09 september 2018 Cryolipolyse
“ De behandeling heeft totaal niets opgeleverd. Ik heb na de behandeling alles gedaan wat moest maar er is helemaal niets gebeurd. De behandeling is duur en levert niets op. Zonde van het geld! ” Anonieme gebruiker

De kliniek is prima maar de behandeling levert niets op. Het is duur en zonde van het geld.

60
09 september 2018 Cryolipolyse
“ Het vet weg vriezen heeft totaal niets opgeleverd. Ik heb na de behandeling alles gedaan wat moest maar er is helemaal niets gebeurd. ” Anonieme gebruiker

De kliniek zelf is prima. De behandeling is duur en levert niets op. Zonde van het geld!

10
08 januari 2024 Cryolipolyse
“ Uitstekend resultaat ” Edwin

Ik heb een vetbevriezing behandeling gehad bij de Huidkliniek Den Haag. Los van het uitstekende resultaat ben ik ook op zeer prettige en deskundige…