Ervaring bij Clinique Dr. Don

Beoordeling Facelift

56

“Twijfelachtig”

Algemeen: De voorlichting over een facelift klopt van geen kant. Het is gewoon heel erg pijnlijk en de eerste twee weken na de ingreep zijn een horror. Je hebt gewoon een maand ellende. Dat geeft niet maar men moet daar m.i. eerlijker over zijn. Bv. ‘de huid kan wat ongevoelig zijn’ betekent gewoon dat de helft van je hoofd aanvoelt als een stuk plastic. Na 2,5 weken is dat nog steeds zo.
Specifiek dr Don: ik twijfel nog. Op het eerste gezicht is het resultaat goed. Maar één zijde is veel strakker aangetrokken dan de andere zijde. Dat voel je en dat zie je. Iets in mijn linkerwang is beschadigd waardoor ik heel veel pijn heb bij het kauwen. Ook is daar (na 16 dagen) een vreemde bult/zwelling zichtbaar. Ik vraag mij af of dit nog goedkomt. De andere zijde is na 2 weken al bijna normaal.
Het grootste minpunt vind ik de verschuiving van mijn haarlijn. Mijn bakkebaarden (-tjes) zitten nu boven mijn oren. Aangezien ik heel weinig baardgroei heb kan ik de bakkebaarden niet langer laten groeien. Mijn kapsel en dus ook mijn gezicht zijn hierdoor ongewenst veranderd. Ik ben van tevoren hiervan niet op de hoogte gesteld.
Verdere punten: de assistentes spreken elkaar vaak tegen over bepaalde zaken bv. het dragen van de hoofdband en de informatie in de map klopt niet. Je krijgt GEEN littekenzalf en camouflage make-up is al helemaal niet verkrijgbaar. Kortom: wat ik verbeterd wilde hebben is inderdaad verbeterd en daar ben ik blij mee, maar buiten dat zijn er een aantal dingen die hier een flinke domper op gezet hebben. Ik adviseer iedereen 100 keer na te denken alvorens hieraan te beginnen.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Clinique Dr. Don

Specialist: Donald E. Ottens (Cosmetisch medisch specialist)

Behandeling: Facelift

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 5,0Deskundigheid medische staf
  • 5,0De behandeling
  • 2,0Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek niet aan

21 juni 2023

Vergelijkbare beoordelingen van Clinique Dr. Don

10
02 februari 2024 Facelift
“ Iedereen was zo lief en geduldig voor mij ” Wilma

Iedereen was lief en geduldig voor mij en dat geeft veel geruststelling en kalmte dan ga je met meer rust de ok in

10
29 februari 2024 Facelift
“ Prachtig resultaat ” Louise

Van mijn kapster hoorde ik dat haar moeder zo'n mooie facelift bij Dr. Don had gehad. Mijn gezicht ziet er nu ook prachtig uit; ik vond voor de…

10
05 januari 2024 Facelift
“ Uitstekend kliniek ” Liek

Altijd zeer vriendelijk zowel assistentes als dokter Don zelf. Denken echt met je mee . Super Kliniek .