Ervaring bij CARE CLINIC COSMETIC SURGERY

Beoordeling Borstvergroting

10

“Borstvergroting bij superklinkiek Diana Gabriel, hele goede ervaring !”

Ik heb altijd kleine borsten gehad en na 2 kinderen en borstvoeding was alles uitgerekt, klein en niet mooi meer.

Toen ik besloot voor een borstvergroting te gaan, heb ik veel onderzoek er naar gedaan, ben ik langs de huisarts geweest en verschillende klinieken.De laatse kliniek was Praktijk Diana Gabriels.

Hier had ik meteen een goed gevoel bij en er werd ook goed de tijd voor je genomen.

Mijn eerste gesprek was bij Diana zelf.

Toen besloot ik voor deze praktijk te gaan.Mijn eerste intake was bij een plastisch chirurg waar ik niet voor ben gegaan en die zelfde dag heb ik weer een gesprek met dr Hupkens gehad.Alles werd heel goed uitgelegd en zelfs uitgtekent voor me.

Ik heb hem om advies voor de grote en vorm gevraagd en zijn advies was 400 cc Motiva round Silk.In eerste instantie wilde ik voor Mentor 2 gaan dus moest ik er thuis nog even over na denken en ook over de grote er van. Ik ben 160 en weeg 52 kg en was te bang dat het te groot zou zijn voor mij.

Het zou achter mijn borst spier (dual plane) worden geplaatst.

Ik heb toen eerst toch voor mentor 2 gekozen maar werd toen weer bang voor rimpelvorming. Ik heb toen weer veel over Motiva gelezen en wilde toen die weer hebben.Volgens mij heb ik 5 keer gebeld, gemaild en getwijfeld.Altijd was iedereen heel erg aardig en behulpzaam en kon ik tot laat nog kiezen wat ik wilde. Nooit heb ik het gevoel gehad dat ze me lastig of moeilijk vonden ook al zal ik dat misschien wel zijn geweest.27 April ben ik in Vlaardingen door dr Hupkens geopereerd en is de Motiva round silk 400 cc dula plane geplaats.Dr hupkens en heel het team stelde me op mijn gemak en waren echt superlief voor me en er werd goed voor mij gezorgd.Ik had te grote maten post operatieve bh's besteld en deze mocht ik gewoon onruilen en met de goede maat om ging ik naar huis.Na een week ben ik terug gegaan naar praktijk Gabriels omdat de bh's toch iets te breed waren en ik zelf heel smal ben. Ik kreeg meteen even een controle en ging weer kosteloos met 3 goede bh's naar huis. Deze waren perfect.

Een week later zijn mijn hechtingen vewijderd en alles was goed.Nu 5 dagen na het verwijderen zien de littekens er al heel mooi uit en zijn mijn borsten al aardig mooi in gezakt. (Ik ben blij dat ik voor het advies van dr Hupkens ben gegaan, ze zijn perfect !)Over 3 weken en 2 dagen heb ik weer een nieuwe controle.Ik ben superblij met praktijk Diana Gabriels, dr Hupkens en alle lieve mensen van de kliniek in vlaardingen en alle andere mensen van de praktijk.Ik kan best kritisch zijn maar ik geef ze echt een 10 !

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: CARE CLINIC COSMETIC SURGERY

Specialist: Pieter Hupkens (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

15 mei 2019

Vergelijkbare beoordelingen van CARE CLINIC COSMETIC SURGERY

10
06 april 2022 Borstvergroting
“ Super blij! Mooie natuurlijk resultaat! ” Ingrid

29-10-2021 borstvergroting laten doen door Pieter Hupkens. Heel kundige en vriendelijke arts! Ben super blij met het resultaat! Ook heel erg…

86
04 april 2022 Borstvergroting
“ Ik ben super Vriendelijk geholpen door het hele team. ” Sonja

Bij mijn consult vriendelijk en warm ontvangen. Diana luistert heel goed na je wensen en denkt samen met je mee wat bij je past. Neemt vooral echt de…

92
04 april 2022 Borstvergroting
“ Zeer kundige chirurg en prettige klantvriendelijke kliniek ” Lynn

Ik ben zeer tevreden over de Care Clinic in Barendrecht. Het consult gesprek was erg prettig. Ik werd erg op mijn gemak gesteld en je merkte dat de…