Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

99

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

Vanaf de middelbare school droomde ik al over een borstvergroting. Ik was echter bang voor de complicaties en ik wilde absoluut geen 'ballonnen'. Toen ik bij een vriendin (die ook is geopereerd door Dr. Hupkens) zag dat het ook mooi kon (ik had bij haar geen eens door dat ze 'nep' waren), heb ik het besluit genomen om het te laten doen.

Ik ben naar de praktijk van Diana Gabriels in Barendrecht gegaan en ik kon binnen twee weken al geopereerd worden! Ik heb dit niet meteen gedaan, maar ben eerst een paar keer wezen passen, wat geen probleem was. Op vrijdag 30 juni ben ik geopereerd, dus ik loop inmiddels al vijf maanden met mijn nieuwe borsten. Ik ben er nog steeds super blij mee, echt de beste beslissing in mijn leven. De pijn is me ook enorm meegevallen. Twee weken na de operatie had ik mijn eerste controle, één hechting mocht er toen al uit, de andere moest nog even blijven zitten. Deze mocht ik gelukkig later bij de huisarts laten verwijderen (Barendrecht was voor mij niet om de hoek ;-)). In november had ik mijn laatste nacontrole met Dr. Hupkens en alles zag er goed uit.

Het enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat de wachttijden soms lang zijn en je dus niet aan de beurt bent op het afgesproken tijdstip. Máár je krijgt er iets life changings for terug, dus voor mij was het het wachten allemaal waard (mijn vriend had er wat meer moeite mee ;-)).

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Care Clinic Cosmetic Surgery

Specialist: Pieter Hupkens (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

11 december 2017

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder