Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstprothesewissel

79

“Consult borstprothesewissel”

Zonder ervan bewust te zijn kwam ik op consult op een 'inloopdag'. Dat betekende dat ik na het gesprek met de consulente direct door kon naar het pand ernaast voor een gesprek met een plastisch chirurg. Hierdoor was ik aangenaam verrast omdat je dan veel meer informatie kunt vergaren.
Het gesprek met de consulente had voor mij niet veel toegevoegde waarde. De algemene informatie over de ingreep was al reeds bij mij bekent en mijn specifieke situatie vroeg om meer 'technische' kennis. Ik kreeg wel de indruk dat er op voorhand al vanuit werd gegaan dat ik de ingreep ging laten uitvoeren. De informatie had bijv. ook betrekking op de dag na de operatie. In mijn geval waarin er iets gecorrigeerd/herstelt moest worden was ik nog niet zo ver in mijn besluitvorming en had ik behoefte aan inhoudelijke beoordeling van mijn situatie en niet aan informatie over het proces van opereren.
Het gesprek met de chirurg was goed. Dr. Damen nam alle tijd en gaf mij echt persoonlijke aandacht. Mijn voor-situatie was geen gemakkelijke en toch ging ik de deur uit met een aantal keuzen/adviezen waar ik over kon nadenken. Daar was ik erg blij mee.

I
Isabella

Kliniek: Care Clinic Cosmetic Surgery

Specialist: Arjan Damen (Plastisch chirurg)

Behandeling: Borstprothesewissel

Beoordeling verschillende onderdelen

  • -Telefonische bereikbaarheid
  • 7,0Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 8,0Deskundigheid medische staf
  • -De behandeling
  • -Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Isabella beveelt deze kliniek aan

17 juli 2020

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder