Ervaring bij Boerhaave Medisch Centrum

Beoordeling Neuscorrectie

95

“Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Neuscorrectie)”

Ik twijfelde al heel lang om dit te laten doen. Ik was erg onzeker over mijn neus, maar ik twijfelde vanwege het geld (4500 euro). Er zijn natuurlijk ook goedkopere klinieken. Daar ben ik dan ook eerst naar op zoek geweest, maar ik had nergens een goed gevoel bij en wel bij boerhaave. Mijn goede gevoel werd bevestigd tijdens het eerste gesprek met de chirurg. Dit was heel vrijblijvend, het voelde geen moment alsof ik het ook echt moest doen. Ik mocht later terugbellen om een afspraak te maken, omdat ik het nog niet zeker wist.
Een dag voor de afspraak kreeg ik een nierbekkenontsteking met hoge koorts. Ik heb toen de kliniek opgebeld en ze waren verrassend vriendelijk, aangezien ik op zo'n korte termijn de afspraak wilde verzetten. Dit kon gewoon, ik kon een week later al terecht. Bij de kliniek aangekomen werd ik goed gerustgesteld door de verpleegkundige van de dagbehandeling. Ze was erg vriendelijk, maar ik merkte dat ik meer kennis had over de operatie dan zij. Ik had er niet veel last van, omdat ik me goed had ingelezen. Maar ik kan me voorstellen dat het heel vervelend kan zijn.
Op de OK was de verpleegkundige een stuk professioneler en had wél heel veel kennis. Hij stelde me goed op mijn gemak en is de eerste ooit die een infuus bij mij in 1 keer wist te plaatsen. Ook de anesthesist was erg vriendelijk en kundig.

Na de operatie werd ik weer geholpen door de verpleegkundige van de dagbehandeling. Ik moest voorzichtig wat eten en drinken en moest een koelbril op. Dit ging allemaal goed en ik mocht snel naar huis.

Een week later moest ik terug komen om het neuskapje te laten verwijderen en de neustampons. Dit is het meest pijnlijke van de hele operatie, maar het is het 100% waard!

J
Julia

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 8,0Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Julia beveelt deze kliniek aan

09 juli 2016

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Boerhaave Medisch Centrum

10
12 augustus 2017 Neuscorrectie
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Neuscorrectie) ” Natasja

Van receptie tot nazorg klantvriendelijk en professioneel. Resultaat van de behandeling is subtiel maar zeker een enorme verbetering. Arts weet waar…

97
01 mei 2018 Neuscorrectie
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Neuscorrectie) ” Louise

Resultaat mooier als verwacht. Ook totaal geen pijn ervaren. Top!!

10
20 februari 2020 Neuscorrectie
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Neuscorrectie) ” Anonieme gebruiker

Ik heb de behandeling als zeer professioneel ervaren; Plezierig en deskundig personeel.Het resultaat van de ingreep is naar volle tevredenheid, zeer…