Ervaringen Boerhaave Medisch Centrum

Gesorteerd op

.

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,8Persoonlijke service
92
18 januari 2020 Borstvergroting
“ Uitstekende kliniek en arts met veel ervaring! ” Anonieme gebruiker

10 januari door dhr vdw geopereerd en zeer tevreden over het resultaat! Ook de verpleegkundigen en de anesthesisten waren prima, stelde je gerust en…

10
17 januari 2020 Buikwandcorrectie
“ Tummy tuck ” Martha

I have 5 children in total my tummy was round and agree. I did the tummy tuck on the 02/01/2020 iam in two weeks time the results are showing , my…

99
13 januari 2020 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Ik heb een hele fijne ervaring bij dr. van der Weij.

88
13 januari 2020 Borstverkleining
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstverkleining) ” Zoe

Chirurgen zijn top, service ook. Alleen het contact is niet altijd even goed verlopen. Wel excuses hiervoor gehad. Resultaat = perfect

80
13 januari 2020 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Goede service, persoonlijk, duidelijke communicatie, lieve verpleging, kundige arts, helder verhaal

10
09 januari 2020 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Erg tevreden over het resultaat, verwacht geen snel resultaat, het duurt echt even. Heb geduld je zult erg blij zijn!

87
09 januari 2020 Liposuctie
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Liposuctie) ” Anonieme gebruiker

De chirurg is erg vriendelijk, informeert goed. Veel kennis over wat hij doet.Verpleegkundigen mogen wat vriendelijker zijn

99
09 januari 2020 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Prettige ervaring, waarbij ik goed ben geïnformeerd en zelfs ben gerustgesteld. super blij met het resultaat!

10
09 januari 2020 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” K.J.M.

Ik had dit 10 jaar eerder moeten doen. geweldig geholpen, ik ben Boerhaave en dr. heel dankbaar

10
09 januari 2020 Borstlift
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstlift) ” E.A.I.

Positief resultaat, kon altijd met vragen terecht. wordt goed begeleid, en alles wordt duidelijk uitgelegd