Ervaring bij Boerhaave Medisch Centrum

Beoordeling Borstlift

92

“Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstlift)”

Voor mijzelf was het een grote stap die ik heb genomen. Iets aan jezelf laten veranderen is iets waar je niet zomaar voor kiest en dus allemaal erg spannend. Het eerste consult met meneer Bakker stelde mij meteen gerust. Ik vertelde waarmee ik zat, dat ik mijn borsten niet mooi vond en eerder bij een andere kliniek was afgewezen omdat die arts het niet waard vond om littekens aan te brengen. Meneer Bakker stelde mij gerust door een Benelli borstlift voor te stellen. Dit hield tevens in dat ik mijn tepelhof wilde laten verkleinen, dat was namelijk het grootste probleem voor mij. Samen hebben we foto's bekeken van andere patiënten. Meneer Bakker heeft ruim de tijd voor mij genomen om opties te overwegen. Daarbij maakte hij me van alle voor-en nadelen van bewust wat mij ertoe aan deed zetten om een borstlift met prothese te overwegen. Hier heb ik nog even over nagedacht en bij een volgend consult heb ik aangegeven dat ik dit wilde en zijn we protheses gaan passen. Vervolgens werd alles nog goed doorgesproken met de consulente en werd ik erop gewezen waar ik allemaal rekening mee moest houden. Ik vond het erg prettig dat bij iedere stap die ik heb genomen er de tijd voor werd genomen om alles goed door te spreken. Dit heeft er namelijk toe geleid dat ik ontzettend blij ben met het resultaat. Op de dag van de operatie zelf ben ik ook op mn gemak gesteld en was alles prettig verlopen. Ik raad iedereen een behandeling bij meneer Bakker en Boerhaave Medisch Centrum in het algemeen aan. Al met al, top.

Z
Zo

Kliniek: Boerhaave Medisch Centrum

Specialist: Xander Bakker (Plastisch chirurg)

Behandeling: Borstlift

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Zo beveelt deze kliniek aan

02 maart 2017

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Boerhaave Medisch Centrum

10
22 oktober 2020 Borstlift
“ Dr. Bakker heeft mijn leven weer teruggegeven ” C

Zeer tevreden over dr. Xander Bakker. Dr. Bakker heeft mijn leven weer teruggegeven. Resultaat is prachtig en geen pijn meer!

99
17 september 2020 Borstlift
“ Ik ben echt super gelukkig met het resultaat ” Anonieme gebruiker

Ik ben echt super gelukkig met het resultaat. De behandeling en de nazorg verliep ook perfect. Ik ben Dr. Bakker enorm dankbaar.

79
14 oktober 2020 Borstlift
“ Goed ervaring in een nette kliniek ” Patty

Goed ervaring in een nette kliniek. Super service van dokter Bakker. Heel erg tevreden met het eindresultaat.