Ervaring bij Blooming Plastische Chirurgie

Beoordeling Borstvergroting

10

“Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Borstvergroting)”

Ik heb een borstvergroting gehad in kliniek Bloemingdael uitgevoerd door Dokter Wouter van der Pot. Ik ben ontzettend tevreden en zou deze kliniek echt aanbevelen aan anderen. Helemaal nu ik mijn ervaring kan vergelijken met twee mensen uit mijn omgeving die ergens anders een borstvergroting hebben laten uitvoeren. Ook heb ik zelf contact gehad met de klinieken waar deze mensen zijn geweest. De ene heeft nooit meer contact met mij gezocht en bij de ander merkte ik dat ik Bloemingde veel deskundiger vind (en tevens ook vriendelijker). Bloemingdael heeft de vragen die ik stelde veel eerlijker beantwoord. Dat is niet alleen belangrijk maar het geeft je ook het gevoel dat het persoonlijker is en je niet zomaar iemand bent waar ze geld aan kunnen verdienen en ze alles niet veel mooier verpakken dan het werkelijk is. Wat mij verder opviel in mijn vergelijking met de klinieken is dat ik bij Bloemingdael een nachtje na mijn operatie moest blijven slapen, ik een band heb gekregen die ik zes weken moest dragen, ze meer de tijd nemen voor de patiënten en zij gebruik maken van drains. Over dat laatste hebben artsen verschillende meningen. Maar toen de volgende dag mijn drains werden verwijderd was ik maar al te blij dat ze dit wel gedaan hadden. Het resultaat van de borstvergroting vind ook veel mooier. Niet omdat het mijn eigen borsten zijn, maar omdat de borsten mooi dicht bij elkaar staan. Bij de anderen staan de borsten wat verder uit elkaar. Bloemingdael heeft altijd voor mij klaargestaan en was altijd vriendelijk. Ook dokter Menno Huikeshoven heb ik één keer ontmoet en dit vind ik een zeer vriendelijke man die mij ook weer eerlijk antwoorden heeft gegeven. En wat voor mij heel belangrijk is geweest, is dat ik een te lage BMI heb waar ik zelf niets aan kan doen en Bloemingdael mij niet gelijk de deur heeft gewezen of ik alleen gesprekken kreeg met een assistent die bepaalt of ik wel of niet geopereerd mag worden, maar bij Bloemingdael bepaalt de chirurg dat nadat hij jou heeft gezien tijdens een consult. Dat vind ik erg prettig!

M
Melanie

Kliniek: Blooming Plastische Chirurgie

Specialist: Wouter van der Pot (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Melanie beveelt deze kliniek aan

12 oktober 2017

Vergelijkbare beoordelingen van Blooming Plastische Chirurgie

10
26 februari 2024 Borstvergroting
“ Hoogwaardige kliniek ” Anonieme gebruiker

Vanaf het consult tot aan de laatste controle afspraak na de operatie is alles goed geregeld. Super service kwalitatief hoogwaardig.

10
15 februari 2024 Borstvergroting
“ Toppers! ” Daniela

Na de operatie is mijn onzekerheid volledig weg! Ik ben zo blij en ontzettend dankbaar. Toppers!

10
19 januari 2024 Borstvergroting
“ Uitstekend ” Serifa

Na jaren overwegen uiteindelijk erg onder de indruk geraakt van de foto’s en natuurlijke resultaten die ik zag. De dokter heeft goed naar mijn…