Ervaring bij Beauclinic

Beoordeling Haartransplantatie

33

“Resultaat valt zwaar tegen ”

Ik ben nu een jaar na mijn haartransplantatie van 2500 grafts en ben helaas kaler geworden. Blijkt dat ik voor de rest van mijn leven Dutasteride had moeten slikken om nu wel een positief resultaat te kunnen zien. Het is mij tijdens het eerste consult niet verteld dat Dutasteride zo belangrijk voor mij zou zijn en dit staat ook niet in hun behandelplan. In dat geval had ik kunnen overwegen eerst de pillen te nemen om aan te kijken of er voor mij effect zou zijn en evt bijwerken of ik had zelfs van de dure behandeling kunnen afzien, wat waarschijnlijker zou zijn geweest. Dat er bij de nacontrole zo gehamerd wordt op gebruik van Dutasteride is wel dubieus want dat hadden ze dan voor en tijdens de behandeling ook kunnen doen.

De behandeling wordt wel netjes uitgevoerd door vriendelijke personeel. Hier heb ik ook eerder een postieve review over geschreven, maar het zou eerlijker zijn om een review te schrijven na een jaar en bij mij valt het dus helaas wel zwaar tegen. Uiteraard wordt mij nu verteld dat zonder transplantatie nog kaler zou zijn, maar dat valt niet te controleren. Mocht mijn volledige oude haar zijn uitgevallen in afgelopen jaar, wat ik betwijfel, dan is de zichtbaarheid van 2500 grafts op een kale kruin ook erg tegenvallend. Verder heb je ook weinig aan de "voor-na" foto's op de website van Beauclinic aangezien je niet weet hoeveel behandelingen deze personen hebben ondergaan en of zij wel Dutasteride slikken voor de rest van hun leven.

Helaas inmiddels wel flink veel geld aan besteed en tijd en gedoe gekost. Zou dapper zijn als de kliniek nu op eigen kosten de behandeling zou herhalen om aan te tonen dat een haartransplantatie van 2500 grafts uberhaupt zin heeft, aangezien mijn kruin nu bezet is met 2500 grafts van de vorige transplantatie die niet meer kunnen uitvallen, dus ze zich niet kunnen verschuilen achter het uitvallen van haren door ouderdom.


Mijn advies: ga vooraf goed na of je ook pillen moet slikken voor een succesvolle behandeling en of je dit wel wilt. De specialist lijkt er vooraf niet al teveel aandacht aan te willen besteden, maar achteraf des te meer om zichzelf te verdedigen.

R
R.

Kliniek: Beauclinic

Specialist: Freek Broekhuijse (Arts)

Behandeling: Haartransplantatie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 7,0Klantvriendelijkheid
  • 1,0Het consultgesprek
  • 5,0Deskundigheid medische staf
  • 1,0De behandeling
  • 7,0Persoonlijke service
R. beveelt deze kliniek niet aan

07 mei 2019

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Beauclinic

90
27 januari 2022 Haartransplantatie
“ Beoordeling Beauclinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” Onno

De kliniek zag er mooi schoon uit.

10
03 december 2021 Haartransplantatie
“ Beoordeling Beauclinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” John

Erg gezellig en lief personeel. Voelde mij erg op mijn gemak. Keek er erg tegenop, maar is 100% meegevallen.

94
14 december 2021 Haartransplantatie
“ Beoordeling Beauclinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” Bart

Goede behandeling, goede service, goede communicatie wat er komen gaat tijdens de behandeling.