BeauClinic

Wiersedreef 30, 3433 ZX Nieuwegein (Nederland)
89
Geweldig 716 reviews

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Prijslijst van BeauClinic

Behandeling
Haartransplantatie - Nederlands specialist in haarlijn, inhammen en kruin
Beauclinic is en van de meest ervaren specialisten van NL op het gebied van haarlijn, inhammen en kruin. Neem contact op voor een gratis consult en persoonlijk advies. - Ervaren BIG geregistreerde artsen - Levenslange garantie op behandeling - Gratis nacontrole - Gratis persoonlijke adviesgesprek
Indicatie:
vanaf € 2.999

Over BeauClinic

BeauClinic is een kliniek gespecialiseerd in haartransplantaties en medisch cosmetische injectable- en huidbehandelingen. Wij houden ons bezig met esthetische behandelingen waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Als enige kliniek in Nederland combineren wij NC Technology met een haartransplantatie. Door toepassing van de NC Technology wordt het mogelijk om haarwortels beter intact te houden.


Ook onze specialisten gaan voor topkwaliteit. Voordat je een behandeling goed kunt uitvoeren heb je heel veel training nodig. Ons team is opgeleid bij de beste artsen en klinieken die er zijn. Zij hebben al vele duizenden behandelingen uitgevoerd in zowel binnen- en buitenland. Natuurlijk zijn zij lid van branchegerelateerde beroepsorganisaties en hebben ze de benodigde certificaten.


Je wilt alleen behandeld worden bij een kliniek die tot het uiterste gaat om jouw gewenste resultaat te behalen. Die je exact uitlegt wat de mogelijkheden zijn en je helpt in de keuze welke behandeling het beste bij je past. Een cosmetische behandeling is niet iets waar je je dagelijks mee bezig houdt, dus je wilt spreken met experts die je kunt vertrouwen


NC Technology


Als enige kliniek in Nederland combineren wij NC Technology met een haartransplantatie. Door toepassing van de NC Technology wordt het mogelijk om haarwortels beter intact te houden. Dit zorgt voor een betere haargroei na de implantatie. Bovendien is het percentage haren dat succesvol weer gaat groeien significant hoger dan wanneer de NC Technology niet wordt toegepast.


Bij ons is de klant altijd koning


Ons team heeft passie voor haartransplantatie. We werken met z’n allen om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Hierdoor krijg je de behandeling die je mag verwachten als je voor ons kiest.


We zijn er ook na de behandeling voor je


Niet alleen voor maar ook na de behandeling is het belangrijk om goed contact te houden. We kunnen je tips geven hoe je het herstel kunt bevorderen en je je haren het beste kunt verzorgen.

Lees verder
BeauClinic Wiersedreef 30 3433 ZX Nieuwegein (Nederland)
Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag 08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 15:00
zondag Gesloten

Score van BeauClinic

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,8De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service

Beoordelingen van BeauClinic

96
29 januari 2020 Haartransplantatie
“ Beoordeling BeauClinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” Hayo

Een hele professionele behandeling. Vriendelijk ook.

96
29 januari 2020 Haartransplantatie
“ Beoordeling BeauClinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” Anonieme gebruiker

Behandeld jan '19 - nacontrole jan '20

98
29 januari 2020 Haartransplantatie
“ Beoordeling BeauClinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” Anonieme gebruiker

Behandeld jan '19 - nacontrole jan '20