BeauClinic

Wiersedreef 30, 3433 ZX Nieuwegein (Nederland)
89
Geweldig 574 reviews

Over BeauClinic

BeauClinic is een kliniek gespecialiseerd in haartransplantaties en medisch cosmetische injectable- en huidbehandelingen. Wij houden ons bezig met esthetische behandelingen waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Als enige kliniek in Nederland combineren wij New Cell Technology met een haartransplantatie. Door toepassing van de New Cell Technology wordt het mogelijk om haarwortels beter intact te houden.

Ook onze specialisten gaan voor topkwaliteit. Voordat je een behandeling goed kunt uitvoeren heb je heel veel training nodig. Ons team is opgeleid bij de beste artsen en klinieken die er zijn. Zij hebben al vele duizenden behandelingen uitgevoerd in zowel binnen- en buitenland. Natuurlijk zijn zij lid van branchegerelateerde beroepsorganisaties en hebben ze de benodigde certificaten.

Je wilt alleen behandeld worden bij een kliniek die tot het uiterste gaat om jouw gewenste resultaat te behalen. Die je exact uitlegt wat de mogelijkheden zijn en je helpt in de keuze welke behandeling het beste bij je past. Een cosmetische behandeling is niet iets waar je je dagelijks mee bezig houdt, dus je wilt spreken met experts die je kunt vertrouwen


New Cell Technology


Als enige kliniek in Nederland combineren wij New Cell Technology met een haartransplantatie. Door toepassing van de New Cell Technology wordt het mogelijk om haarwortels beter intact te houden. Dit zorgt voor een betere haargroei na de implantatie. Bovendien is het percentage haren dat succesvol weer gaat groeien significant hoger dan wanneer de New Cell Technology niet wordt toegepast.


Bij ons is de klant altijd koning


Ons team heeft passie voor haartransplantatie. We werken met z’n allen om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Hierdoor krijg je de behandeling die je mag verwachten als je voor ons kiest.


We zijn er ook na de behandeling voor je


Niet alleen voor maar ook na de behandeling is het belangrijk om goed contact te houden. We kunnen je tips geven hoe je het herstel kunt bevorderen en je je haren het beste kunt verzorgen.

Lees verder
BeauClinic Wiersedreef 30 3433 ZX Nieuwegein (Nederland)
maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag 08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 15:00
zondag Gesloten

Score van BeauClinic

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,8De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service

Beoordelingen van BeauClinic

10
18 september 2019 Haartransplantatie
“ Beoordeling BeauClinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” Nick

Ik werd kaal. Ik kwam in contact met BeauClinic. Het consultgesprek ging hartstikke goed. 1 week later was er al plek. De 4 dames die mij hebben…

99
17 september 2019 Haartransplantatie
“ Beoordeling BeauClinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” D.R.

Voelde ontspannen, strakke planning, schoon, vriendelijke mensen.

10
17 september 2019 Haartransplantatie
“ Beoordeling BeauClinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” Anonieme gebruiker

Fijne mensen, goede begeleiding en zeker het doorsturen van andere mensen.