Ervaring bij Allurion Kliniek

Beoordeling Maagballon

99

“Uitstekend”

Ten tijde van corona is er echt de tijd genomen voor mij en alles goed kunnen bespreken en doornemen. Ik voelde mij ontzettend op mijn gemak en goed begeleid tijdens het inbrengen van de maagballon en de begeleiding daarna. Mijn coach was Christel van Spengler.

Christel en Dr. Edo hebben niet alleen geholpen bij die eerste stap naar een gezonder gewicht maar ook een betere toekomst over bewust wording van voeding, beweging en ontspanning gegeven.

Mijn consulten met Christel ging niet alleen om de cijfertjes van die weegschaal maar hield de begeleiding zoveel meer in dan ik in eerste instantie heb gedacht. Ik dacht dat ik wel kennis van voeding had maar Christel heeft op veel manieren mijn ogen echt geopend voor een betere en gezondere levensstijl. Christel heeft mij geholpen een voedingspatroon te ontwikkelen wat lekker, gezond en flexibel is. Mede doordat ik onregelmatig werk. Dit heeft voor mij het verschil gemaakt.

Mijn gewicht op 9 mei was 82,9 kg en een half jaar later zat ik op 69 kg. Nu zijn wij bijna een jaar verder en blijft mijn gewicht tussen de 71 en 72 kg.
Dankzij Christel weet ik wat ik moet doen en is deze gezondere levensstijl heel prettig en fijn vol te houden. Ik heb tot aan de dag van vandaag geen gemis aan mijn vroegere leefstijl (en ja ik eet heus wel eens een chip of soms iets teveel en te snel met bijvoorbeeld avondeten maar daar houdt ik veel meer rekening mee dan voorheen).

Ik kan echt zeggen dat ik gelukkig ben, trots ben dat ik begonnen ben met deze stap bij Allurion en dat door alle begeleiding ik een nieuw en gezonder leven heb.

L
Lisanne

Kliniek: Allurion Kliniek

Specialist: Edo Aarts (Bariatrisch chirurg.)

Behandeling: Maagballon

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Lisanne beveelt deze kliniek aan

12 maart 2021

Vergelijkbare beoordelingen van Allurion Kliniek

81
19 januari 2022 Maagballon
“ Hartstikke tevreden! ” Anonieme gebruiker

Na de zomervakantie besloten om nu Echt iets te doen aan mijn gewicht. (Op dat moment 92 kg, BMI 29) In het verleden weleens afval pogingen…

10
23 augustus 2023 Maagballon
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Beste beslissing die ik ooit gemaakt hebt, erg professioneel en fijn behandeld. Zou het iedereen aanraden. Mijn coach Marcel was ook erg waardevol in…

90
20 oktober 2021 Maagballon
“ Prima ” Joyce

De maagballon doorslikken vond ik best spannend, maar door de bemoedigende woorden van Dr Aarts ging het uiteindelijk best soepel. De bijwerkingen na…