Ervaring bij Acura Medisch Centrum Weert

Beoordeling Schaamlipcorrectie

10

“Ontzettend blij”

Na vijf jaar heb ik er eindelijk voor gekozen om een schaamlipcorrectie te ondergaan. Het consult verliep fijn. Er werd persoonlijk advies gegeven en er werd écht geluisterd. Na het consult heb ik, ondanks dat ik het eng vond, meteen een datum gekozen voor de ingreep. Alle informatie werd mondeling en schriftelijk toegelicht zodat je het in alle rust nog eens kan nalezen.



De dag van de ingreep had ik veel zenuwen en was ik bang. Ik was bang voor de ingreep en het herstel. Nu achteraf kan ik zeggen dat het allemaal niets voorstelde. Tijdens de ingreep hing er een ontspannen sfeer. Mijn hand werd door de verpleegster vastgehouden toen de verdovingsprik werd gezet (even op je tandenbijten maar echt prima te doen). De ingreep ervaar ik achteraf zelfs als gezellig aangezien dr Wolff een praatje met je maakt.



De dag na de ingreep werd ik gebeld om te kijken hoe het met me ging en om te vragen of ik nog eventuele vragen had.



Het herstel verliep zowat geheel pijnloos. De eerste drie dagen voelde alles wat ongemakkelijk aan en was lopen vreemd. Ik stond te kijken dat het plassen geen pijn deed. In het weekend begon het te jeuken en heb ik contact gehad met dr Wolff. Zelfs in het weekend werd ik vriendelijk (telefonisch) geholpen en gerustgesteld door de arts.



Samenvattend: ik ben heel blij dat ik deze keuze op jonge leeftijd (22) heb gemaakt. Ik kan deze kliniek en vooral de arts echt aanraden.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Acura Medisch Centrum Weert

Specialist: Oded Wolff (Dermatoloog)

Behandeling: Schaamlipcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

14 april 2021

Vergelijkbare beoordelingen van Acura Medisch Centrum Weert

10
07 december 2021 Schaamlipcorrectie
“ Schaamlipcorrectie eindelijk geweest ” Veerle

Sommige dingen stel je altijd maar uit en kan je eigenlijk beter sneller doen achteraf. Dit was bij dus zo met de schaamlipcorrectie. Ik was heel…

96
07 januari 2022 Schaamlipcorrectie
“ Gevoelige ingreep vrouw ” Anoniempje

Deze ingreep heeft bij mij erg gevoelig gelegen. Ik durfde het met niemand te delen en heb dat tot op de dag van vandaag nog steeds niet gedaan.…

88
04 april 2019 Schaamlipcorrectie
“ Beoordeling Acura Medisch Centrum Weert (Behandeling: Schaamlipcorrectie) ” Lonneke

labiacorrectie bij Acura.