Oded Wolff

Dermatoloog , werkzaam bij 2 klinieken

87
Geweldig 54 reviews

Over Oded Wolff

Oded Wolff is werkzaam bij deze klinieken: Acura Medisch Centrum Weert en Mohs Klinieken Dordrecht. Ben je op zoek naar een arts? Oded Wolff heeft een berekende score van een 8,7 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Ooglidcorrectie, Overige behandelingen, Schaamlipcorrectie, Spataderen en Vaginaverjonging.

Oded Wolff heeft op dit moment 54 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 8,7. De laatste review is geplaatst op 19 maart 2020. Jannes gaf deze arts een 9,9 voor de behandeling: Ooglidcorrectie. Heb jij ook een ervaring met Oded Wolff? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder

Beoordelingen van Oded Wolff

  • 8,6Telefonische bereikbaarheid
  • 8,7Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,7Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
99
19 maart 2020 Ooglidcorrectie
“ Mooi resultaat ” Jannes

Online had ik veel mooie voorbeelden gezien van hoe een ooglidcorrectie er uit kon komen te zien en daarom ook gekozen voor deze kliniek. Goed…

98
11 maart 2020 Ooglidcorrectie
“ Oded Wolff ooglid behandeling ” Iris

Dokter Oded Wolff heeft mijn oogleden behandeld. Het ging om mijn bovenste oogleden omdat deze wel erg veel begonnen te hangen. Direct na de…

10
08 maart 2020 Ooglidcorrectie
“ Great result! ” James

Thank you for the great effort en great result. Acura Medisch Centrum is one of the best clinics in the Netherlands for this treatment.