Oded Wolff

Dermatoloog , werkzaam bij 2 klinieken

81
Geweldig 26 reviews

Over Oded Wolff

Oded Wolff is werkzaam bij deze klinieken: Acura Medisch Centrum Weert en Mohs Klinieken Dordrecht. Ben je op zoek naar een arts? Oded Wolff heeft een berekende score van een 8,1 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Ooglidcorrectie, Overige behandelingen, Schaamlipcorrectie, Spataderen en Vaginaverjonging.

Oded Wolff heeft op dit moment 26 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 8,1. De laatste review is geplaatst op 15 november 2019. Jasper gaf deze arts een 9,8 voor de behandeling: Ooglidcorrectie. Heb jij ook een ervaring met Oded Wolff? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder

Beoordelingen van Oded Wolff

  • 8,2Telefonische bereikbaarheid
  • 8,2Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 8,2Deskundigheid medische staf
  • 8,1De behandeling
  • 8,1Persoonlijke service
98
15 november 2019 Ooglidcorrectie
“ Wallen behandeld ” Jasper

Van die donkere, diepe wallen zijn nu niet bepaald bevorderlijk voor een frisse uitstraling. Daarom gekozen voor een onderooglidcorrectie.

10
14 november 2019 Ooglidcorrectie
“ Hangende oogleden behandeld in Weert ” Soof

Al op vrij jonge leeftijd kreeg ik last van mijn bovenoogleden. In eerste instantie viel het allemaal nog wel mee, maar naarmate ik ouder werd, moest…

10
13 november 2019 Ooglidcorrectie
“ Bovenooglid correctie en onderooglid correctie ” René

Dankzij de ingreep door de heer Wolff kan ik nu weer helemaal goed zien en heb ik niet meer last van zo’n erge vermoeide uitstraling.