Ervaringen Wesam Ibrahim

Gesorteerd op

.

  • 7,5Telefonische bereikbaarheid
  • 7,6Klantvriendelijkheid
  • 7,6Het consultgesprek
  • 7,6Deskundigheid medische staf
  • 7,6De behandeling
  • 7,7Persoonlijke service
10
24 juli 2019 Plexr
“ Beoordeling DOCTORS AT SOAP Amsterdam (Behandeling: Plexr) ” Anonieme gebruiker

Ik ben heel goed geadviseerd en geinformeerd over de voor-en nadelen van de behandeling. Dr. Ibrahim is ontzettend vriendelijk en altijd goed…

10
17 juli 2019 Plexr
“ Beoordeling DOCTORS AT SOAP Amsterdam (Behandeling: Plexr) ” Anonieme gebruiker

Ik ben heel goed geadviseerd en geïnformeerd over de voor- en nadelen van de behandeling. Dr. Ibrahim is ontzettend vriendelijk en altijd goed…

10
24 juni 2019 Botox
“ Beoordeling DOCTORS AT SOAP Den Haag (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Prima info voorlichting over de verwachte resultaten en do's en don'ts

99
07 juni 2019 Botox
“ Beoordeling DOCTORS AT SOAP Den Haag (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Wesam luisterde goed naar mijn wensen en legde uit wat de mogelijkheden zijn. En ze legde op mijn verzoek goed uit wat fillers doen.

82
07 juni 2019 Botox
“ Beoordeling DOCTORS AT SOAP Den Haag (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Heel tevreden, wordt goed geluisterd naar de wens en geven eerlijk advies. Ook wordt er de tijd genomen voor je.

10
29 mei 2019 Fillers
“ Beoordeling DOCTORS AT SOAP Amsterdam (Behandeling: Fillers) ” Linda

Ik heb een 10 gegeven omdat ik zo fijn en professioneel behandeld word. Fillers zijn perfect en ook de nabehandeling

98
29 mei 2019 Botox
“ Goed en deskundig ” Anonieme gebruiker

Wesam luisterde goed naar mijn wensen en legde uit wat de mogelijkheden zijn. Ze legde op mijn verzoek goed uit wat fillers doen.

10
29 mei 2019 Lipfillers
“ Beoordeling DOCTORS AT SOAP Den Haag (Behandeling: Lipfillers) ” Anonieme gebruiker

Fantastisch en natuurlijk resultaat. Zo blij! Durf weer te lachen en een mooie kleur lipstick te dragen.

10
29 mei 2019 Fillers
“ Beoordeling DOCTORS AT SOAP Den Haag (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Heel professioneel en prachtig resultaat.

90
29 mei 2019 Botox
“ Beoordeling DOCTORS AT SOAP Den Haag (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Arts neemt de tijd om alles uit te leggen. Heel fijn