Ooglidcorrectie ervaringen Rob Geerling

Gesorteerd op

.

  • 8,6Telefonische bereikbaarheid
  • 8,7Klantvriendelijkheid
  • 8,6Het consultgesprek
  • 8,7Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
10
03 oktober 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Ooglift (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” D

Zeer vakkundig, vriendelijk, hier weet je dat je voor de juiste kliniek hebt gekozen. Behandeling vakkundig inclusief nacontrole

10
01 oktober 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Ooglift (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Lana

Deskundig en snel geholpen. Informatie vooraf en nazorg uitstekend.

78
01 oktober 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Ooglift (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Vriendelijke mensen, duidelijke toelichting op de behandeling. Als service gerstekorrel verwijderd, arts heeft veel kennis van zaken.

10
26 september 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Ooglift (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Els

Zeer goede en vriendelijke proffesionele arts, met een rustige uitstraling tijdens de behandeling. Mooie praktische ruimte van…

97
26 september 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Ooglift (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Duidelijke intake. Ingreep zo gedaan en pijnloos!Na de behandeling wordt je goed opgevangen. Zeer tevreden en een mooi resultaat. Echt super.

10
14 september 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Ooglift (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Duidelijke intake! Goede behandeling! Mooi resultaat.

10
14 september 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Ooglift (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Yvonne

Ik heb 6 jaar geleden deze behandeling gedaan en nog steeds zeer tevreden . Vandaag is mijn man aan de beurt.

90
14 september 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Ooglift (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Ina

Volkomen betrouwbare behandeling , zeer vriendelijk personeel en deskundig.

99
14 september 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Ooglift (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Duidelijke intake. Zeer goede communicatie tijdens de behandling. Goede nazorg. Resultaat is voortreffelijk, omgeving overlaadt me met complimenten.…

98
14 september 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Ooglift (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” S

Het is me reuze meegevallen, geen pijn gehad! Goede service en professioneel.